Teamleider Controlling
BDO Nederland
Amstelveen
3 dagen geleden

Jouw uitdaging

Geeft in control zijn jou een goed gevoel? Haal je voldoening uit het opstellen van bijbehorende financiële rapportages en het uitvoeren van analyses daarop?

Altijd op zoek naar hoe het net wat beter en sneller kan. Dan is BDO wellicht dé werkgever voor jou.

Je vindt het leuk om met cijfers te werken en ziet het als een uitdaging om de administraties zo betrouwbaar mogelijk te voeren, zodat onze klanten op basis van de door jou opgestelde cijfers de juiste beslissingen kunnen nemen.

Hierbij monitor je de kwaliteit van het proces en ben je actief in het signaleren en aandragen van mogelijkheden om het financiële proces verder te verbeteren met daarbij oog voor inzet van technologie en digitalisering.

Om adequate, real-time service en kwaliteit te leveren zijn wij op zoek naar versterking van ons outsourcingsteam. Dit team is verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie en rapportage voor grote en veelal snelgroeiende klanten.

Wij zoeken mensen die energie halen uit het verwerken en analyseren van financiële cijfers.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden :

 • Je reviewt de werkzaamheden van de junior collega’s;
 • Je onderhoudt contacten met de klant, bespreekt de periodieke rapportages en adviseert de klant proactief, n.a.v. de cijfers, de processen en bedrijfseconomische vraagstukken;
 • Je onderhoudt contacten met de klant;
 • Je onderhoudt contacten met BDO collega’s en specialisten, zowel binnen als buiten Nederland;
 • Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de (digitale) administratie en rapportages van jouw klant;
 • Je maakt gebruik van diverse online toepassingen van zowel BDO als de klant en volgt de laatste technologische ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Je ondersteunt bij het opstellen van financiële rapportages en analyseert de cijfers rekening houdende met de branche en de doelstellingen van de klant;
 • Je zoekt samen met de teamleden continu naar procesverbetering;
 • Je verzorgt of bereidt de aangiftes omzetbelasting voor;
 • Je neemt deel aan projecten bij de klant.
 • Jouw werkomgeving

  BDO Outsourcing is toonaangevend in het bundelen van online ICT oplossingen en financiële expertise. Wij nemen voor onze klanten de volledige bedrijfsadministratie uit handen en brengen de financiële functie naar een up to date en toekomstbestendig niveau.

  Je maakt deel uit van een team van 10 collega’s binnen de Financial Proces Outsourcings afdeling van de vestiging Amstelveen.

  BDO Outsourcing levert innovatieve diensten door het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van financiële processen.

  Binnen BDO outsourcing zijn twee teams actief : Financial Proces Outsourcing in Amstelveen en Retail Accounting in Arnhem.

  Het team Financial Proces Outsourcing levert een administratief totaalpakket voor diverse grote (inter)nationale ondernemingen.

  Voor het team Financial Proces Outsourcing in Amstelveen zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier