Architect technische infrastructuur ict
Michael Page International Netherlands SA
Alkmaar, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Ben jij ervaren in het doorontwikkelen vanapplicatielandschappen? Weet jij de informatiestromen goed vast teleggen? Ben jij een ervaren gesprekspartner in projecten waarinformatie-opslag een belangrijke rol speelt en wil jij alsinformatie architect een belangrijke bijdrage leveren binnen onzecrisisorganisatie?

Dan willen wij graag met jou in gesprek!Bedrijfsomschrijving Veiligheidsregio's hebben een cruciale rol inde coördinatie en communicatie in crisissituaties.

Zo ook tijdensde huidige Corona crisis. Ook veiligheidsregio Noord-Holland Noordis heel druk met de afstemming tussen veel verschillendezorgpartijen.

Informatie speelt hierbij een essentiële rol! Isinformatie eenduidig, is er een duidelijk bronbestand, hoe wordtinformatie gekoppeld en wat zijn de relaties tussen applicaties?

Onze organisatie Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voorhet verkleinen van risico's en het beperken van leed en(gezondheids)schade bij incidenten.

Dit doen we door het bieden vanadequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen diebetrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening.

Kijk op voor meerinformatie over de organisatie of neem een kijkje op onze socialmedia kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

Wij zijn vanen voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig We zijn eenhulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor enmet alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillendeachtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen.

Wijgeloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met eendivers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aanhet profiel voldoet uit te solliciteren.

Omschrijving Wat ga jedoen? Je legt onze informatiearchitectuur vast, aansluitend bij jde VeRA (Veiligheidsregio Referentie Architectuur).

Je draagt zorgvoor de naleving van wetgeving op informatiebeheer en levert eenbijdrage aan de landelijke thema's van de veiligheidsregio's.

Jevertegenwoordigt onze regio binnen de landelijke architectuurboarden vertaalt de landelijke beleidslijn naar praktische handreikingenvoor onze regio.

Je bent betrokken bij het uitwerken vaninterregionale samenwerking. Je werkt nauw samen met de technischarchitect en met de medewerkers die betrokken zijn bijinformatiebeheer.

Je bent met jouw ervaring een goedesparringpartner voor je ICT- en informatiebeheercollega's én jebent op jouw onderwerpen adviseur van het management.

Je neemtbinnen onze organisatie deel aan projecten of treedt op alsprojectleider. Profiel van kandidaat Wie ben jij? Je hebt eenrelevante afgeronde HBO / WO opleiding.

Je hebt relevante enaantoonbare werkervaring van tenminste vijf jaar. Je hebtaantoonbare projectleiderskwaliteiten. Je hebt kennis van TOGAF ofeen andere Enterprise Architecture framework.

Je hebt ervaring methet modelleren in BizzDesign. Je hebt kennis van gangbarereferentie-architecturen. Kennis van VeRA is een pré.

Je hebt eenbrede actuele kennis op het gebied van ICT concepten eninformatiesystemen. Je beschikt over een stevige dosis organisatieinzicht en -sensitiviteit en overtuigingskracht.

Je kan effectiefdoelen en prioriteiten bepalen. Je bedenkt originele oplossingen,ideeën en methoden waarmee de bestaande werkwijzen verbeterd ofvervangen kunnen worden.

Je signaleert kansen en problemen, doetvoorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie. Aanbod Een helemooie en uitdagende functie bij een fantastische organisatie.

Zeergoede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel ruimte voordoorgroei en ontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier