Verkoopmedewerker AH to go
Albert Heijn
Nieuwendijk, Amsterdam
4 dagen geleden

Check onze socials

Past deze baan bij jou?

Minimaal 17 jaar oud Minimaal 6 en maximaal 12 contracturen per week

Als je bijbaan verkoopmedewerker bij AH to go is dan heb je een veelzijdig takenpakket. Koelingen bijvullen, croissantjes afbakken, afrekenen en een gezellig praatje houden met de klant.

Alles is erop gericht om onze klant met een goed gevoel de winkel uit te laten lopen. Je komt te werken in een relatief klein en gezellig team.

Nieuwe vrienden zijn dus zo gemaakt!

Ben jij een allrounder en wil jij nieuwe dingen leren? Haal jij graag het beste uit jezelf voor onze klant? Kom erbij en word Verkoopmedewerker Verkoper bij Albert Heijn to go!

Hoe wordt mijn salaris berekend?

Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld vakantiegeld.

Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier