Product & Proces Specialist Betalen
Knab
Hoofddorp, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job-alert bevestigingDeel deze vacature

Als Product & Proces Specialist Betalen richt jij de klantprocessen in. Je verbetert ze, bewaakt ze en je zorgt ervoor dat de klantprocessen aan de laatste wet-

en regelgeving voldoen. Je let er natuurlijk op dat alle processen werkbaar zijn voor de klant maar, ook voor je collega’s.

Een proces bij Knab loopt End-to-End. Jij bent dus van begin tot eind betrokken. Samen met je collega’s van de Service Desk, Product Owners, IT en Risk, en daarnaast ook met onze leveranciers in binnen-

en buitenland. Niet alleen per proces, maar over de hele waarde- of productketen bij Knab. Hoe moet een keten eruit zien, welke rapportages moet het opleveren en hoe zit het eigenlijk met de datakwaliteit?

En niet te vergeten, hoe tonen we aan dat we In Control zijn? Kijk niet raar op als collega’s jou gaan zien als dé vraagbaak die alle ins en outs van onze klantprocessen kent.

In deze rol ligt de focus op ons betaaldomein, met kennis over betaalproducten. Je neemt eigenaarschap over de processen binnen het domein, verschaft inzicht, rapporteert hierover en komt met verbetervoorstellen.

Hierbij is belangrijk dat je kennis hebt van de kwaliteit en deze ook waarborgt. Je houdt je kennis up-to-date en zorgt voor contact en afstemming met andere partijen in de markt.

Jij bent in control wanneer het gaat om betalingsverkeer en draagt dit ook uit. Binnen onze betaalketen weet jij partijen als geen ander te verbinden.

Het team

Als Product & Proces Specialist Betalen ben je onderdeel van een team van 8 a 10 gemotiveerde collega’s met verschillende specialisaties.

Allemaal maken ze analyses en werken ze aan het proces model. Deze afdeling valt onder de Value Office, waar iedere dag hard gewerkt wordt om zo veel mogelijk waarde voor de klant te realiseren!

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Ervaring met verschillende werkmethodieken (Agile, Scrum, etc.);
 • Kennis en liefst opleiding / training in de richting van LEAN Proces management;
 • Sterke affiniteit met betalingsverkeer, zoals Cards en Girale producten;
 • Ervaring met het vertalen van wet -en regelgeving naar operationele processen;
 • Liefst 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Kom bij ons werken

  Als je bij ons komt werken, wordt Knab een belangrijk deel van je leven. Daarom zorgen we ervoor dat de sfeer en arbeidsomstandigheden net zo bruisend zijn als de baan zelf! Check the benefits !

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier