Maintenance Engineer
Xelvin
Groningen, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving In de rol van Maintenance Engineer bepaal je de inhoud van het onderhoudsprogramma. Je zult je bezig houden het met opstellen, inplannen, doorvoeren en controleren van de onderhoudstaken.

Je analyseert technische processen met betrekking op storingsgedrag en waar nodig pas je het proces aan om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van de installatie te krijgen.

In de rol van Maintenance Engineer ben je bezig met het uitwerken van modificatie- en verbetervoorstellen en ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het onderhoudsbudget.

Je geeft leiding aan multidisciplinaire teams gericht op verbetering en je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om je projecten van begin tot eind te implementeren.

Functie-eisen Je bent in het bezit van een HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of Algemene Operationele Techniek.

Aanvullende opleiding Onderhoudsmanagement is een pre Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortvergelijkbare functie binnen een productie- proces omgeving.

Wij hebben ook mogelijkheden voor startende Maintenance Engineer. Je bent dan bereid tot het volgen van opleidingen. Kennis en de drive om continu te willen verbeteren Beheer van asset management zoals RCM / FMECA / TPM Ervaring met maintenance onderhoudsplanningen systemen zoals Ultimo / SAP Je hebt goede communicatieve eigenschappen en bent in staat om kundig advies te geven Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Vergoeding €2.500 - €3.000 bruto per maand Bedrijfsprofiel Xelvin is gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling nét het verschil maken.

Technici die zich snel aan kunnen passen aan een organisatie en productief zijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier