Juridisch medewerker Vergunningverlening en Handhaving
Maandag
Arnhem, Netherlands
21 uur geleden

Over de functie

Je hebt als juridisch medewerker Vergunningverlening en Handhaving de taak om het handhavingsbeleid te begeleiden en uit te voeren.

Dat maakt dat jij als juridisch medewerker voldoende verantwoordelijkheidsgevoel hebt omtrent vergunningverlening en handhaving.

Je beoordeelt verzoeken om handhavingsbesluiten op te stellen en bent dus de juridische vraagbaak voor collega’s. Hierin heb je kennis nodig van APV, Wabo en bijzondere wetten.

Als juridisch medewerker vergunningverlening en handhaving ga je niet alleen handhavingsbesluiten beoordelen, maar je gaat ze ook toetsen.

Dit kan gaan om milieu, bouwen / wonen, APV en bijzondere wetten. Hierin werk je graag samen met het team vergunningverlening en handhaving.

De juridische medewerker vergunningverlening en handhaving die wij zoeken is :

 • Oplossings- en resultaatgericht;
 • Een zelfstandige werker;
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift.
 • Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt actuele kennis van de omgevingswet.
 • Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer direct!

  Over het bedrijf

  Houd jij van uitdaging en afwisseling in je baan maar is zekerheid geen overbodige luxe? Dan ben je bij Maandag aan het juiste adres!

  Wij werken samen met 40 gemeenten en andere publieke instellingen. Hierdoor hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers en medewerkers binnen het Ruimtelijk en Bestuurlijk domein.

  Onze opdrachtgevers variëren van grootte, waardoor de werkzaamheden erg uitlopend zijn.

  Benieuwd of jij bij Maandag past? Neem dus gerust contact met mij op!

  Je kunt bellen naar 06-13282407 of mailen naar louise.driessen maandag.nl .

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier