Teamleider Supermarkt
Timing Uitzendbureau
Ootmarsum, Overijssel
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij een servicegerichte mentaliteit en ben je ondernemend? Bij een landelijke supermarkt in de omgeving van Ootmarsum zoeken wij namelijk een enthousiaste teamleider.

Jij bent medeverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen in de winkel en je helpt om alles tot in de puntjes te organiseren.

Samen met het team zorg je voor een super strakke winkel, zodat klanten met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Jij bent gastheer voor je klanten.

Je bestelt goederen, vult vakken en springt bij op de afdeling op de piekmomenten. Samen met de vestigingsmanager maak je de personeelsplanning, bedenk je welke acties leuk zijn en voer je deze uit! Je zorgt ervoor dat jouw winkel optimaal presteert, zodat medewerkers met plezier in jouw winkel werken en klanten graag blijven terugkomen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier