Coördinerend begeleider De Nieuwe Brink
Philadelphia
Voorthuizen, NL
1 dag geleden

Jouw werkplek

Op de Nieuwe Brink nabij het centrum van Voorthuizen woont een dynamische groep cliënten met een diversiteit aan hulpvragen in verschillende levensfasen.

Als coördinerend begeleider ben je de spil in het zorg proces van de cliënt en heb je een coachende rol binnen je team op weg naar zelforganisatie.

Cliënten worden begeleid vanuit hun eigen appartement, maar in de gemeenschappelijke ruimtes is de gelegenheid om elkaar te ontmoeten waardoor er groepsdynamica ontstaat.

Begeleiden gebeurd op individueel en groep niveau.

De Nieuwe Brink heeft 19 appartementen (18 vaste woonplekken en 1 logeerplek). In de appartementen bevindt zich een eigen woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer.

De Nieuwe Brink is opgedeeld in twee (sub)kanten. Deze gedeeltes zijn beide voorzien van een gezellig steunpunt. Dit is een gezamenlijke ontmoetingsplek voor bewoners, waar iedereen zijn verhaal kwijt kan, samen kan eten, drinken en / of een gezamenlijk activiteit kan doen.

De Nieuwe Brink biedt woongelegenheid aan voor mensen met een matige of licht verstandelijke beperking. Overdag gaat iedereen in principe naar het werk of naar de dagbesteding.

Jouw uitdaging

Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

 • Je coördineert het zorgproces op de locatie, maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding
 • Je ondersteunt de cliënten bij het maken van hun eigen keuzes en helpt hen zelfstandig te zijn
 • Als coördinerend begeleider organiseer je alles wat er voor jouw cliënten op medisch en administratief vlak geregeld moet worden.

  In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet je een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan.

  De cliënten communiceren vooral via hun gedrag met de omgeving. Daarom zoek je altijd naar de redenen achter (onvoorspelbaar) gedrag, zodat de oorzaak ervan kan worden weggenomen.

  Samen met je collega’s zoek je naar zinvolle activiteiten, biedt je hulp bij de dagelijkse zorg en geef je cliënten de ruimte om trots op zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen.

  Over jou

  Je kan goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en stelt de belangen en het geluk van de cliënt in alle gevallen voorop.

  Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt vlot in computerprogramma’s zoals Word, Outlook en het ECD. Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft.

  Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen.

  Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ookbeschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

  Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënten, familie als collega’s.

  Je hebt :

 • een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een lichte verstandelijke beperking;
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie.
 • Interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een verstandelijke of licht verstandelijke beperking met bijkomende complexe vraagstukken / psychiatrie & autisme.
 • Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond-, weekend-, en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

  Dit krijg je van ons

  Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten.

  Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou :

 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1.963 en maximaal € 2.902 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier