begeleider
Wie Zorgt!
Twente, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen :

Wanneer je als begeleider komt te werken op een groep waarbij je cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen, vraagt dit een groot inlevingsvermogen van jou als begeleider Je voelt feilloos aan hoe je cliënten zich voelen en wanneer je je plan moet bijstellen.

Door middel van een waardevol dagprogramma, geef je je cliënt de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. En geef je hun zelfvertrouwen een boost.

Wat vragen wij :

Een diploma SPW4 / MMZ, SPH of soortgelijk

Enkele jaren ervaring als begeleider met MVG doelgroep

Je kunt een geldig VOG overhandigen

Werken voor Wie Zorgt!

Wie Zorgt! is een betrokken werkgever. Voor ons ben jij niet zomaar een werknemer, jij bent degene die onze missie uitdraagt.

Jij bent de mens in het mensenwerk. Als jij bij ons komt werken gaan wij samen met jou kijken hoe we jouw droombaan kunnen vinden.

Wij gaan graag dat stukje verder voor jou, bijvoorbeeld door (bij)scholing te bieden.

Geen mooie praatjes, maar oprechte aandacht, dat is wat wij bieden. Wie Zorgt! is degelijk, georganiseerd en rotsvast. Wij zetten in op kwaliteit, expertise en empathie.

Ben jij ook bereid om dat stapje extra te zetten? Zet jij de mens centraal? Dan hoor jij bij ons!

Wat bieden wij :

In overleg bepalen we het aantal uren wat je wilt werken. Of je nu op oproepbasis, of langere tijd op 1 locatie zoekt, bij Wie Zorgt! is het mogelijk.

Salariëring volgens cao gehandicaptenzorg (maximaal € 2.607,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

Mogelijkheid tot bijscholing

Uitbreiding van je netwerk

Een leuk en gedreven team dat klaar staat voor al je vragen of opmerkingen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier