Junior C# ASP.NET developer
PHIND
Rotterdam, Zuid Holland, NL
13 uur geleden
source : Monsterboard

Organisatie Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een junior C# .NET developer met een HBO / WO achtergrond in informatica.

Zij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen voor zowel middelgrote bedrijven als multinationals.

De organisatie heeft haar focus gelegd op verschillende producten die zij in house ontwikkelen. Zij ontwikkelen een applicatie waarmee er in een oogopslag verschillende KPI’s gemeten kunnen worden.

Dit wordt gedaan voor grote en middelgrote organisaties, denk hierbij aan de berekening van een financiële forecast, de prestaties van verschillende business units of werknemers.

Aan de hand van deze data kunnen er rapportages gemaakt worden. Naast deze moderne applicatie, focust de organisatie zich ook op een andere vlak door middel van een maatwerk applicatie.

Deze applicatie analyseert gegevens en creëert hier online profielen van door middel vele hoeveelheden data. Dit wordt gedaan door een web based applicatie die gebruik maakt van machine learning.

Functie Binnen deze rol van junior fullstack developer ga je samen met 7 andere developers te werk in een zeer complexe omgeving.

Het team bestaat uit 7 echte backend developers , waarvan jij het 8 e teamlid kan worden. Binnen dit specialistische en hoogopgeleide team kom je het best tot z’n recht als je echt affiniteit hebt met de techniek.

De organisatie werkt uitsluitend met de nieuwste technieken, waarbij er geen ruimte is voor legacy code. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren voor de meeste ontwikkelaars, daarom is het van belang dat er gewerkt wordt met technieken als : , C# , MVC Typescript en Angular.

Eisen HBO / WO werk en denk niveau Ervaring met C# .NET Ervaring met SQL Kennis van HTML5,CSS(3),Javascript, XML en Angular Ervaring met MVC (Pré) Voorwaarden € 2300 € 2800 40 uur 24 vakantiedagen Vakantiegeld Mogelijkheid tot thuiswerken + flexibele werktijden Leuke buitenlandse teamuitjes

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier