Technical Planner Werktuigbouwkunde
CBRE
Rijswijk, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Technical Planner ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het technische capaciteitsplan naar een operationele planning.

Dit is om een optimale inzet te verkrijgen en aan onze klantafspraken te kunnen voldoen. Je bent kritisch over de aangevraagde capaciteit, durft verbeteringen voor te stellen om een grotere efficiëntie te behalen.

Dit doe je voor de HVAC, mechanische en elektrische activiteiten.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het realiseren van CBRE doelstellingen en werkt nauw samen met externe leveranciers.

Je bewaakt of de afgesproken planning wordt nagekomen en informeert technische supervisors over de voortgang, de mogelijke knelpunten en risico’s en komt met voorstellen voor het oplossen van de problemen.

Verder ben je een daadkrachtige persoon en zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van de overleggen en bewaak je dat deze conform de gemaakte kaders worden uitgevoerd.

Je zorgt voor rust en stabiliteit in de planning en uitvoering. Tot slot analyseer en geef je voorstellen ter verbetering van de planning voor wat betreft de nauwkeurigheid en de effectieve inzet van de technische specialisten.

Indien noodzakelijk ondersteun jij de werkvoorbereider en technical supervisor bij het verzamelen van de noodzakelijke informatie en voorbereiden van de job packages voor de CBRE monteurs en / of (sub-) contractors.

Wat heb je ons te bieden?

In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee :

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, verkregen door werkervaring danwel een opleiding in een technische richting, zoals bijvoorbeeld hts, elektrotechniek, engineering of werktuigbouwkunde;
 • Hebt aantoonbare en relevante werkervaring als (technical)planner;
 • Bent service- en klantgericht (je staat namelijk in direct contact met de klant);
 • Hebt een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

 • Bij CBRE GWS vinden wij dat we jou een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden en een fijne cultuur kunnen aanbieden. De cultuur zul je zelf moeten beleven;
 • de belangrijkste arbeidsvoorwaarden sommen we alvast voor je op :

 • Een startsalaris tussen de € 35.300,- en € 47.000,- bruto per jaar inclusief vakantiegeld;
 • Laptop en iPhone;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier