Specialist arbeidsmarktcommunicatie (24 uur per week)
Allerzorg
Woerden
3 dagen geleden

Het betreft een tijdelijke functie voor maximaal 6 maanden. Onze arbeidsmarktcommunicatie specialist gaat vanaf eind januari tot en met juni 2022 met zwangerschapsverlof.

Neem jij in die periode het stokje van haar over?

Wie we zijn

Je gaat een aantal maanden aan de slag bij de ambitieuze zorgonderneming; specialist in Zorg thuis, Woonzorg voor ouderen en Geestelijke gezondheidszorg.

Binnen die specialismes hebben we meerdere merken zoals Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Bloemendael, Woonzorgnet en PGZ.

We werken op verschillende locaties door heel Nederland.

De organisatie is volop in beweging en ontwikkeling. Vanuit de visie dat kwaliteit van zorg én kwaliteit van leven hand in hand gaan, werken we aan dé best mogelijke zorg.

Om die zorg van hoge kwaliteit te kunnen bieden en daarin te kunnen groeien, zoeken wij continu naar goede en enthousiaste zorgprofessionals.

De specialist arbeidsmarktcommunicatie heeft in het goed neerzetten van het werkgeversmerk en in de werving van de zorgprofessionals een belangrijke rol!

Wat ga je doen?

De zorgsector heeft te maken met grote landelijke personeelstekorten. We geloven in de kracht van goed werkgeverschap om het verschil te maken.

Als specialist arbeidsmarktcommunicatie houdt jij je bezig met het onderscheidend zichtbaar maken van het werkgeversmerk bij de verschillende doelgroepen.

Daarnaast zet jij de (regionale) personeelsvraagstukken om naar concrete , plannen en campagnes. Campagnes die zorgprofessionals raken en met ons verbinden.

Je werkt hiervoor nauw samen met HR, Recruitment en de andere specialisten van de afdeling Marketing & Communicatie. Verder zorg je uiteraard dat je goed op de hoogte bent van wat er op het gebied van de arbeidsmarkt speelt in de zorgteams en woonhuizen.

Je rapporteert aan de Manager Marketing & Communicatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier