Layout Engineer
DPA
Veghel, NL
7 dagen geleden

Wat je gaat doen

Als Layout Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, detailleren en onderhouden van mechanische layouts en 3D modellen.

Je maakt in samenwerking met de projectleider de vertaalslag van systeemconcept naar de definitieve layout. De informatie die je vanuit andere afdelingen (R&D, klanten en leveranciers) verwerk je hierin.

Uiteraard houd je betrokken afdelingen aangesloten.

Wat we vragen

Voor deze functie zoeken we Engineers die aan onderstaande voldoen : Afgeronde mechanische hbo opleidingRelevante werkervaring in een vergelijkbare functieKennis en ervaring met AutoCadGoede kennis van Engels en NederlandsAls persoon ben je : zelfstandig, accuraat, sociaal, verantwoordelijk en heb je een winnaarsmentaliteit

Wat we bieden

Als je kiest voor de vacature van Layout Engineer bij onze specialisatie engineering, dan bieden wij jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit : Een (vast) dienstverbandBonusregeling25 vakantiedagenStudiekostenregelingAuto van de zaak behoort tot de mogelijkheden

Je werkomgeving

Het team waar je onderdeel van uit gaat maken bestaat uit ongeveer 40 medewerkers. Zij werken zowel aan klein kortlopende projecten als aan zeer complexe langlopende opdrachten.

Het team heeft ongeveer 25 projecten parallel in uitvoering.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier