Bezorger
Expert
Uithuizen
3 dagen geleden

Werken bij Expert

Expert is de toonaangevende winkelketen op het gebied van home-elektronica. En niet zomaar eentje. Bij Expert kun je zorgeloos winkelen.

Wij willen adviseren, helpen en inspireren. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken.

Als bezorger heb je daar een belangrijk aandeel in. Jij bezorgt namelijk de spullen die mensen besteld hebben bij ze thuis.

Daar worden mensen blij van. Vooral als jij dit op een nette en adequate manier aanpakt. Omdat je alles weet over de producten, kun je ze ook aansluiten als de klant dat fijn vindt.

Ons assortiment is groot, dus dat kan om allerlei producten gaan, van televisie tot wasmachine. Dankzij jouw vakkundige hulp en persoonlijk advies laat je de klant altijd 100% tevreden achter.

En daar krijg jij een voldaan gevoel van. Op naar de volgende!

Wie zoeken we?

Iemand die graag op pad gaat. Je weet van aanpakken en je wordt blij van veel klantcontact. Je herkent je ook in onderstaande eigenschappen :

Je bent servicegericht

Je stelt de klant centraal, denkt mee en staat altijd enthousiast klaar met persoonlijk advies.

Je bent zorgvuldig

Je kunt goed overzicht houden. Naast bezorgen ben je namelijk ook verantwoordelijk voor serviceoplossingen. Je haalt retouren op, of producten voor reparatie.

Je zorgt dat de klant goed geholpen wordt en dat alles administratief op de juiste manier wordt verwerkt.

Je bent een enthousiaste bezorger

Je luistert goed naar de wensen van de klant en je vraagt door zodat je het product kunt aansluiten en installeren naar de wensen van de klant.

Je geeft de klant uitleg over het product en hoe ze het kunnen bedienen, zodat de klant van hun aankoop genieten.

Je bent kwaliteit- en resultaatgericht

Je blijft met onze hulp op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Want jij vindt kwaliteit belangrijk. Je zorgt daarom ook altijd dat de klant helemaal tevreden is.

Wat vragen we?

Je hebt, bij voorkeur, een MBO-diploma in een technische richting en minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je hebt kennis van elektronica in de breedste zin van het woord. Een rijbewijs is vereist.

Je bent tot slot fulltime beschikbaar en bij voorkeur woon je in Uithuizen of directe omgeving.

Wat bieden we?

Expert groeit. En jij groeit vanzelfsprekend met ons mee. Bij ons krijg je niet alleen een prima salaris, maar ook een gezellig team collega’s.

En misschien nog wel het belangrijkste : je komt terecht in een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel te leren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier