Projectcoördinator Wegen
bouwhuysch
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Als projectcoördinator wegen (UAV-gc projecten) heb je enkele jaren ervaring als werkvoorbereider, calculator of uitvoerder.

Nu is voor jou tijd om door te groeien en een andere rol op je te nemen binnen een (project)organisatie. Als projectcoördinator heb je verbindende functie binnen het tender- en uitvoeringsteam.

Je denkt mee en adviseert op het gebied van risico's, technische oplossingen en financiële haalbaarheid. Je maakt de vertaalslag tussen ontwerp en uitvoering en zorgt er samen met de projectleider voor dat het werk binnen planning en budget wordt uitgevoerd.

Jouw skills

 • HTS Civiele Techniek of soortgelijk;
 • Minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder, calculator of werkvoorbereider;
 • Ervaren en afiniteit met de wegenbouw;
 • Communicatief zeer vaardig;
 • Staat stevig in je schoenen.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is in alle opzichten een gedegen aannemer die ruime ervaring heeft als leidende aannemer van grotere infrawerken in Nederland.

  Het is een geduchte concurrent voor de bekende landelijke spelers, maar kent tegelijkertijd de charme van een middelgrote infrabouwer.

  Met korte lijnen en gepaste trots op de behaalde resultaten biedt dit bedrijf een werkomgeving waarbinnen aanpakkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

  Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust meer kleinere werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oog springende en prestigieuze werken.

  Benefits - Projectcoördinator Wegen

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als projectcoordinator.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €3500,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier