Chauffeur C/CE luchtvracht
Teamflex Personeelsdiensten
Schiphol, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Voor diverse standplaatsen op en rond Schiphol zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor routewerkzaamheden. Je vervoert stukgoed (pallets) naar bedrijven en particulieren in Benelux en soms Noord Duitsland.

Het gaat om eendaagse ritten.

Heb jij rijbewijs C of CE? Wil jij een chauffeursbaan met veel kilometers en weinig stops? Werken op dagen die jij bepaalt?

Met urengarantie? In 4 dagen 40 uur? Of parttime? Alles is mogelijk. Meld je snel aan voor deze afwisselende chauffeursbaan waarin geen dag hetzelfde is.

Organisatie

Als vrachtwagenchauffeur in deze functie kom je terrecht bij een gerenommeerd transportbedrijf gespecialiseerd in de fysieke afhandeling en distributie van luchtvracht en vervoer van goederen onder geleide temperatuur met een wagenpark van meer dan 70 eenheden.

Functie eisen

 • C of CE rijbewijs met code 95
 • Wat hebben wij jou te bieden

 • Een salaris conform de CAO;
 • Tijdige salaris betaling;
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving;
 • Training en scholing;
 • Korte lijnen;
 • Afspraak is afspraak.
 • Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

  Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

  Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers. Schiphol

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier