Account Manager Networking in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Wil je ook werken als Account Manager Networking Solutions bij de marktleider op het gebied van infrastructuren! Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Account Manager Networking richt je je aandacht op het verkopen van de Networking Solutions aan bestaande klanten en het veroveren van marktaandeel bij prospects.

Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de oplossing die het beste bij hen past.

Voor je klant ben jij de spin in het web’ en je gaat voor optimale klanttevredenheid. Naast netwerken en hardware maakt dienstverlening een steeds groter deel uit van het portfolio.

Je doelstellingen realiseer je op basis van een goed ontwikkeld marktplan. Je adviseert je klanten over passende Networking Solutions en je brengt offertes uit.

Als Account Manager Networking neem je het totale commerciële traject voor je rekening.

De ideale kandidaat :

Als Account Manager Networking beschik je over een afgeronde opleiding op HBO / WO werk- en denkniveau. Minimaal twee jaar werkervaring als account manager in de IT branche.

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent resultaatgericht en je presteert goed onder druk.

Je bent verantwoordelijk voor : Realiseren van meer omzet. Uitbouwen van het New Business Netwerk. Je hebt kennis van Networking Solutions, Cloud Solutions, Security en Storage.

Wat bieden wij onze Account Manager Networking! Een uitdagende baan als Account Manager Networking met een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling, The sky is the limit .

Naast lease auto, laptop en smartphone zorgen wij dat je als Account Manager Networking Solutions de juiste professionele ondersteuning krijgt die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij bieden een salesfunctie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier