Administratief Medewerker (Vianen)
CIMSOLUTIONS
Vianen, Utrecht
3 dagen geleden

CIMSOLUTIONS B.V. levert sinds 1992 hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering.

Onze klanten behoren tot de internationale topondernemingen en de Overheid. CIMSOLUTIONS is een groeiende en professionele onderneming, waarbinnen de aandacht voor de klant én voor de medewerker centraal staat.

CIMSOLUTIONS telt momenteel ca. 300 medewerkers en heeft vestigingen in Vianen, Best, Deventer, Rotterdam, Amsterdam en Groningen.

Vanwege onze groei zijn wij, voor ons hoofdkantoor in Vianen, op zoek naar een Administratief Medewerker. Als Administratief medewerker ben je als teamlid van een klein team mede verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van ons bedrijf.

Hieronder valt een breed scala aan werkzaamheden zoals (veelal met behulp van softwarepakketten) het zowel zelfstandig als in teamverband plannen, het organiseren, het coördineren en het verzorgen van de crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, archiveren, voorbereiden van de jaarstukken en de periodieke stukken, de facturering, het beheer van het wagenpark en managementrapportages.

Je communiceert regelmatig met de medewerkers en met de directie en je rapporteert aan de directie.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en professionele collega voor 40 uur per week met een afgeronde financieel- administratieve opleiding op MBO niveau, liefst met enkele jaren ervaring.

Ervaring met Word en Excel is een pré. Je bent proactief, doelgericht, accuraat, vriendelijk en assertief. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en je bent betrouwbaar en discreet.

Plannen, organiseren, structureren en samenwerken staan bij jou hoog in het vaandel, waarbij je te allen tijde gericht bent op het gezamenlijk leveren van een kwalitatief hoogwaardige prestatie.

Je bent woonachtig binnen 30 kilometer van Vianen.

Wat bieden we?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, direct een vast contract, bonusregeling, pensioenregeling en onkostenvergoeding;
 • Kans om te werken in een groeiende, professionele, dynamische en volledig gedigitaliseerde onderneming;
 • Een veelzijdige baan met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een prettige en informele doch professionele werksfeer met leuke collega’s;
 • Een opleidingsbudget van € 5000,- per jaar;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.
 • Waarom werken voor CIMSOLUTIONS?

  Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie, met vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Rotterdam en Vianen.

  CIMSOLUTIONS is een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en onze platte organisatiestructuur.

  Je bent geen nummer, onze managers zijn benaderbaar en je wordt persoonlijk betrokken. Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maak jij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!

  Daarnaast zijn wij maar liefst vijftien keer uitgeroepen tot Top Employer Nederland door het onafhankelijke Top Employers Institute.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn : primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie. Daarnaast zijn we ISO 9001 : 2015 en NEN 4400-1 gecertificeerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier