Operator 5 ploegen - Apeldoorn
Actief Werkt! uitzendbureau
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Op zoek naar een technische baan als operator en naar een werkgever die graag in jou investeert? Lijkt het werken met machines jou leuk en ben jij iemand die zichzelf graag in de praktijk ontwikkelt?

Wij hebben een leuke baan voor jou!

Je gaat bij onze opdrachtgever aan het werk als procesoperator. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het machinaal vervaardigen van de producten.

Deze verantwoordelijkheid deel jij samen met jouw collega s. Je werkt in 5 ploegen dienst.

Je voert werkzaamheden uit op verschillende posities binnen de organisatie en leert op deze wijze de machines te bedienen.

Je stelt de machines in, beheerst het proces, voert controles uit en bewaakt hiermee de kwaliteit. Tijdens het proces zorg je dat storingen zo snel mogelijk worden opgelost.

Door het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden probeer je storingen voor te zijn.

Het volgen van een vakopleiding is een onderdeel van deze functie. Het geleerde kan je hierdoor direct in de praktijk brengen!

Wat vragen wij van je :

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je een passie hebt voor techniek en voor het vervaardigen van producten.

Voor jou is het een uitdaging om processen zo goed te beheersen dat je keer op keer weer in staat bent om de kwaliteit hoog te houden, het proces soepel te laten verlopen en de machines optimaal in te zetten.

Om succesvol als proces operator aan de slag te gaan is kennis vereist. Dit zowel op het vlak van techniek als over de processen.

Om deze reden is het alleen mogelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen als je beschikt over de nodige voorkwalificatie.

 • Een afgeronde VAPRO A of B / CBT vakopleiding
 • Een afgeronde opleiding richting de procestechniek
 • Een technische MBO opleiding op minimaal niveau 3
 • Een diploma HAVO / VWO
 • Als persoon ben je iemand die goed met anderen kan samenwerken, afspraken na komt, graag een opleiding volgt en voor een langere tijd beschikbaar bent om in 5 ploegen te werken.

  Het kunnen overleggen van een VOG is een harde eis!

  Wat wij jou bieden :

  Een baan bij een internationale productie organisatie met een zeer goede naam in de markt als werkgever.

  Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever met een goed salaris.

  Een weekend van 4 dagen en een korte gemiddeld werkweek 33,6 uur

  Een machinepark waar jij als iemand met technische interesses erg blij van gaat worden

  De mogelijkheid om mee te denken, verbeteringen aan te dragen en verbeterplannen te realiseren.

  Een concreet introductieprogramma.

  Passende opleidingsmogelijkheden.

  Interesse? Laat het ons weten door te solliciteren, een mail te sturen of te bellen.

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging?

  En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent.

  We hebben de nieuwste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop solliciteren door je online in te schrijven of langs te komen bij een van onze vestigingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier