Senior Change Manager Finance
NN
The Hague, NL
2 dagen geleden

Jij staat aan het roer van alle changes die effect hebben op onze financiële processen. Of het nou gaat om een change in een IT-systeem, migratie van administratieve systemen, het verbeteren van de toegankelijkheid van gegevens, het identificeren van procesverbeteringen of een nieuw contract met een externe partij.

Niks ontgaat jou als coördinerend middelpunt van de changes.

Jouw toegevoegde waarde als Change Manager Finance bij NN

Elke change, die invloed heeft op onze financiën, gaat langs jou. Voor elke aangedragen change, kom je in actie. Je coördineert en toetst de change requests en haakt de juiste stakeholders aan zoals Finance-afdelingen, het Financial Service Centre, IT en / of businessunits om de impact en de behoefte hiermee te waarborgen.

Je monitort, beheert en bewaakt de voortgang, evalueert en adviseert en vertaalt het beleid om de minimale requirements te ontcijferen waar de change aan moet voldoen.

Hiermee combineer je de uitvoering van changes op de strategieën met sterke analytische vaardigheden en helpt hen beslissen of projecten doorgaan, wanneer ze moeten plaatsvinden en welke projecten prioriteit hebben.

Realistische resultaten

Als specialist in jouw vakgebied bereik je graag goede resultaten :

 • Strak gecoördineerde financiële changeprojecten.
 • Een juiste vertaling van het beleid naar de requirements voor de changes.
 • Overziet de behoefte en impact van changes en ziet toe dat de aangedragen changes bijdrage aan de algehele ambitie van S&I Finance.
 • Je bent het primaire aanspreekpunt voor alle changes voor de Finance afdeling binnen Schade & Inkomen. Ons nieuwe, snelgroeiende Finance Control team wordt jouw plek.

  Hier werk je nauw samen met o.a. een Financial Reporting Risk Coördinatoren en Senior Data Quality Officer Wij richten ons primair op het continue verbeteren en optimaliseren van changemanagement en het interne control framework.

  Doordat het team nieuw is, krijg je veel vrijheid en is er ruimte voor jouw innovatieve inbreng. Waar mogelijk helpen en ondersteunen we elkaar.

  Samen bereiken we de doelstellingen op de agenda.

  Onze gezamenlijke purpose bij NN

  Wij maken onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter voor onze klanten. Dankzij jouw kennis en ervaring kunnen wij de meest optimale service bieden.

  We geloven in maximale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen.

  Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN-AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  In elke fase van je carrière spelen een rol. Dus zijn we financieel goed georganiseerd : vakantiegeld en 13de maand ontvang je elke maand bij je salaris.

  Als Change Manager Finance werk je vanuit ons kantoor in Den Haag, waar je met OV zo bent en wat toch direct aan de A12 ligt.

  Je krijgt een NS Business Card; zo wordt OV wel heel aantrekkelijk. Hiermee reis je namelijk onbeperkt door heel Nederland, zeven dagen per week.

  Vanwege het corona virus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Op dit moment is nog onduidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken.

  Voor jou goed om te weten dat de officiële standplaats voor deze functie Den Haag is.

  Critical skills van een Change Manager Finance

  Draagt een afdeling een change aan? Dan ben jij in staat van paraatheid. Hierdoor schakel je snel en weet je precies welke collega’s je moet aanhaken.

  Met de goede planningen die je maakt, haalt iedereen zijn deadlines. Dat kan ook niet anders met je motiverende, sturende en duidelijke instructies.

  Bij al je adviezen zit een duidelijke argumentatie waarmee je iedereen in no time overtuigt, op welk niveau je ook communiceert, adviseert of aanstuurt.

  En dat lukt je zowel in het Nederlands, als in het Engels. Kennis van de verzekeringssector, IFRS en / of Solvency II is een groot pluspunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier