Heftruckchauffeur
vanRijsingengreen
Helmond, NL
50 minuuten geleden

Wat ga je doen?

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van onze mooie, gezonde snackwortelproducten en zet je deze vervolgens op locatie in ons magazijn waarna ze hun weg vinden naar onze klanten.

Jij gaat hierbij secuur te werk en draagt bij aan de orde en netheid van onze productielocatie en magazijn. Je gaat aan de slag in twee diensten, van 6.

00 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 23.00 uur. Houd er rekening mee dat je in deze functie in een gekoelde omgeving (2 C / 10 C) werkt.

Je rijdt in een afgesloten heftruck met verwarming en uiteraard krijg je van ons geschikte kleding hiervoor.

Wie ben je?

Je bent een flexibele, zorgvuldige en enthousiaste collega die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Ook beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat veiligheid voor jezelf en je collega’s voorop.

Verder is het volgende op jou van toepassing :

 • Je beschikt over een heftruckcertificaat en enige ervaring als heftruckchauffeur;
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met food (HACCP).
 • Wat bieden wij jou?

  Je gaat aan de slag in onze vanRijsingencarrotconcepts productielocatie, waar je werkt aan heerlijke, gezonde producten.

  Een leuke functie, binnen een no-nonsense werkomgeving. Je werkt in een mooie, gezonde branche. Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen.

  Wij richten ons momenteel met onze verschillende divisies op het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van (momenteel) maar liefst negentien verschillende soorten groente.

  Daarbij kun je rekenen op een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met vervolgens uitzicht op een vast dienstverband.

  Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een medewerker voor langere tijd.

  Ook verstrekken we regelmatig gratis groente en fruit in de kantines. Vind je het leuk om dingen te ondernemen met collega’s?

  Word dan lid van onze personeelsvereniging!

  Over het bedrijf

  Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling.

  We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

  We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

  vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies die zich met vollegrondsgroente bezighouden : vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts.

  De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar : zero waste. We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier