Teammanager Eneco
Cendris
Groningen
3 dagen geleden

Wat ga jij doen

Je start de dag met een rondje over de vloer om bij te praten met je medewerkers. Ook ga je in gesprek met de floormanager om te bekijken hoe jullie er voor staan en wat er te verwachten valt voor vandaag.

Zo weet je precies hoeveel call verkeer er aan zit te komen en of je daar genoeg medewerkers voor hebt zitten om dit aan te kunnen.

Samen bekijken jullie waar nog eventuele oplossingen nodig zijn en hoe deze oplossingen er uit moeten komen te zien. Hierna ga je aan de slag met de administratieve taken.

Je keurt de uren goed, belt je ziekmeldingen na en werkt je mail bij. Je hebt veelvuldig contact met Eneco, onze Recruitmentpartners en de interne organisatie.

Zo sluit je bijvoorbeeld aan bij de klikgesprekken met potentieel nieuwe contactspecialisten voor jouw project, houd je de klant op de hoogte van de resultaten en ontwikkelingen en schakel je veel met je collega teammanagers op je eigen en andere locaties.

Uiteraard houd je je daarnaast bezig met de ontwikkeling van je medewerkers. Zo maak je duidelijke afspraken, die SMART worden gemaakt en houd je de opvolging hiervan bij.

Je creëert duidelijk ontwikkelingsplan per medewerker. Je krijgt hiervoor de input van je coaches, die samen met de medewerkers gesprekken terug- of meeluisteren, monitoren en de medewerkers coachen op inhoud.

Ondanks dat mensen het allerbelangrijkste zijn, moet er ook gedacht worden aan de cijfers. Je weet daarom precies hoe je je team tot geweldige prestaties weet te leiden.

Ook houd je er van om in de cijfers te duiken en analyseer je makkelijk waar verbetering nodig is om aan de afspraken met de klant te kunnen voldoen.

Je zorgt dus dat je continue weet wat er speelt en kunt daardoor tijdig signaleren en tot actie overgaan. Ook zorg je dat je, naast de reeds benoemde rapportages, jouw leidinggevende voorziet van de resultaten en eventuele acties om tot een beter resultaat te komen.

Is dit wat voor jou? Wacht dan niet te lang met solliciteren. Teo, Nicolette, Rianne, Dyango, Jelmer en Jacob kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wat bieden wij

 • Beloning : Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding binnen schaal 9. Dit betekent voor indiensttreding een salaris tussen de €2350,80 en de €3100,-;
 • Uitdagende interne én externe opdrachtgevers : Je vindt veel afwisseling doordat je voor verschillende interne en externe opdrachtgevers werkt.
 • Daartussen zul je voor veel grote namen en inspirerende merken komen te werken!

 • De leukste collega’s : Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig;
 • Flexibiliteit : Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou.
 • Je wordt beoordeeld op het resultaat;
 • Jij bent uit-munt-end! : wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou : Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.).

 • Talent Lab : laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau : En minimaal 2 jaren werkervaring als leidinggevende in een klantgerichte omgeving;
 • Een standvastige stuurman : De zee om je heen is onvoorspelbaar, maar jij weet je koers te behouden en zorgt dat iedereen aan boord blijft.
 • Dit doe je niet door opdrachten te schreeuwen vanaf de brug, maar je staat centraal op het schip en kunt daardoor het beste de mensen sturen naar links of naar rechts om bij de juiste havens aan te meren;
 • Een motivator en inspirator : Je weet je team te motiveren om gestelde doelen te behalen en doet dit op een inspirerende wijze;
 • Een onderzoek mentaliteit : Je weet van tevoren hoe de cijfers er voor die week uit gaan zien en hebt tegelijkertijd nagedacht over hoe je daar op gaat sturen en wat je daar voor nodig hebt;
 • Informatie : mocht je vragen hebben dan kun je met mij contact opnemen! Ik ben Wiepie van der Veen Coördinator Recruitment bij Cendris.
 • Telefoonnummer : 0651560319.

 • Procedure : Wil je de stap zetten om te solliciteren? Reageer dan uiterlijk woensdag 09-09-2020 Mail je cv + motivatiebrief naar werkenbij cendris.
 • com en wie weet zien we jou binnenkort op gesprek!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier