Plaatser/Monteur (M/V/X)
Over Ago
Deurne , Bt.
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen in de omgeving van Diest zijn we op zoek naar een monteur buitendienst. Je zal instaan voor plaatsing van lichtreclame, reclame en gevelcassettes.

Deze werken vinden plaats in de Benelux en Frankrijk.

Vereisten

Je gaat graag op de baan : verplaatsingen binnen Benelux en Frankrijk schrikken je niet af. Voor projecten veraf wordt een overplaatsing aangeboden.

Ervaring als monteur of plaatser is niet noodzakelijk, maar een achtergrond in bouw of als plaatser van ramen en deuren is een pluspunt.

Je bent een positief ingesteld persoon en bent het gewend om in alle weersomstandigheden buiten werken. Je houdt ervan om in team te werken.

Je bent flexibel ingesteld naar uurrooster toe : je weet dat je vertrekuur afhangt van de plaats van de werf.

Talen

 • Je hebt kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Onze klant biedt je een voltijdse betrekking in een dynamisch bedrijf met een grote marktwaarde.

  Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.

  Je ontvangt een aantrekkelijke verloning voor de gepresteerde uren op de werf. Daarnaast krijg je nog een vergoeding voor de kilometers die je aflegt met de servicewagen, alsook een reisvergoeding ter compensatie voor de uren die je aflegt in de file.

  Indien je tijdelijk verder van je woont werkt, wordt een overnachting ter plaatse aangeboden. Voor projecten in het buitenland ontvang je bovendien een nettovergoeding.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Leuven

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier