Productiemedewerker, startend
Uitzendbureau Rivierenland
Gelderland, NL
1 dag geleden

Productiemedewerker, startend

Gelderland

Productiemedewerker beton

Voor één van onze relaties, een productiebedrijf in de betonindustrie in de Betuwe, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers.

Jouw werkdag begint lekker vroeg! Tussen 5 : 00 en 7 : 00 start je met je werkzaamheden en maak je een werkdag van 8 : 00 waardoor je ook weer op tijd thuis bent.

Je gaat mallen repareren, isolatiemateriaal op maat maken, bewapening aanbrengen en vervolgens beton storten. Heb je hierin ervaring dan is dat een pré maar het is absoluut niet nodig.

Onze opdrachtgever leert jou de werkzaamheden graag aan.

Voor deze vaste functie ontvang jij een prima salaris, een ADV vergoeding en een onkostenvergoeding. Bij drukte kan jou gevraagd worden om extra uren te werken, daarvoor krijg je 150% uitbetaald! Na de uitzendperiode wacht jou een contract bij de opdrachtgever, het gaat dus om een vaste baan.

Ben jij een harde werker en ben je niet bang voor vieze handen? Reageer dan snel en kom in aanmerking voor deze baan!

Bel of app met Miranda Walraven via 06-24933826 of stuur een mailtje naar .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier