Junior Cloud Engineer
Your Professionals
Randstad, NL
6 dagen geleden

Met jouw bachelor diploma gericht op IT verlaat je voldaan voor de laatste keer jouw hogeschool. De afgelopen vier jaar heb je kei hard je best gedaan om je diploma te behalen.

Jouw hele studie krijg je te horen dat iedereen je nu wilt hebben. En dat klopt ook! Maar hoe vind je nou het bedrijf die jou kan helpen bij het maken van een mooie start?

Wat is jouw visie op IT ? Als starter is het lastig om de arbeidsmarkt goed te kennen en begrijpen. Er zijn zoveel bedrijven met toffe IT en Data uitdagingen.

Daarom hebben wij een IT & Data afdeling die dit voor je heeft uitgezocht. En wat is is onze conclusie? Niet één bedrijf gaat jou bieden wat je nodig hebt.

Maar al die bedrijven samen zijn de perfecte leerschool. Your Professionals geeft jou de kans om vanuit een vaste job bij ons verschillende projecten bij meerdere bedrijven mee te maken.

Wij zijn erkent Microsoft Cloud & Data Specialist en werken samen met Microsoft om jou voor te bereiden op de toekomst. Ben jij klaar voor de toekomst?

Organisatie-en afdelingomschrijving

Als detacheerder ben je tegenwoordig alleen relevant als je goed luistert naar je medewerkers. Wat hebben we ontdekt? Onze collega’s waarderen ons gemiddeld met een 8.

Hierin geven zij aan dat het belangrijkste aspect om voor ons te werken het persoonlijke karakter is en de informele werksfeer.

Daarnaast is het team erg tevreden met de technische uitdaging binnen projecten en de ontwikkelingsmogelijkheden die aangeboden worden, kortom :

 • Your Professionals is een erkent Microsoft Cloud & Data specialist die starters ontwikkelen tot de IT’er van morgen’
 • Wij bieden jou een carrière waarmee jouw ambitie werkelijkheid wordt. Samen met jouw Talentmanager bepaal jij jouw eigen STIP.
 • Bij de top 500 organisaties leer jij hoe data-driven Cloud en soft-skills samen komen en deze te vertalen naar businesskansen.
 • Functieomschrijving

  Hoe ga ik me ontwikkelen als Cloud Engineer? De eerste stap in jouw ontwikkeling naar Cloud Engineer ligtbij ons. Wij koppelen je aan een opdrachtgever, een omgeving waar jij kangroeien als Cloud Engineer en met de meest relevante rool werkt binnen de markt,namelijk Azure.

  Jij gaat leren hoe jij complexe processen naar beheersbare enflexibele oplossingen kan vertalen in de Cloud. Als Microsoft Partner hebben we verschillende mogelijkhedenom jou te ondersteunen in je groei als Cloud Engineer.

  Je werkzaamheden zijn opde locatie van de opdrachter. Wij vinden het belangrijk dat ons Cloud Infra teamsamenwerk en regelmatig contact heeft met elkaar.

  Hier geven we vorm aan doorborrels, trainingen, kennissessies en event te organiseren. Succes vieren wesamen!

  Profiel

  Als starter ben jij je bewust dat er nog veel groei mogelijk is. Om te groeien moet je jezelf volop ontwikkelen. Vroeger waren technische vaardigheden genoeg om geen plafond te bereiken.

  Tegenwoordig ben je als IT’er een belangrijk persoon binnen de organisatie. Je schakelt constant met stakeholders, bent betrokken bij impactvolle projecten en bent zelf verantwoordelijk voor het zien van verbeterpunten.

  Daarom zoeken wij collega’s die zich in het volgende herkennen :

 • De ambitie om je te specialiseren in Cloud Architect, Developer of DevOps;
 • Fulltime beschikbaar binnen de Randstad;
 • Schakelen tussen stakeholders en de belangen van de IT afdeling;
 • Interesse voor Data-driven Cloud, DevOps, Scrum en Agile;
 • Een hbo bachelor diploma.
 • Aanbod

  Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier werkt. Jouw ontwikkeling staat hierin centraal. Jij wordt volledig op maat door ons gefaciliteerd zodat jij je alleen hoeft te focussen op jouw ambitie.

  Samen werken we aan de STIP op jouw horizon en werk je gericht richting een specialisatie naar keuze. Wij belonen jou als volgt :

 • Een OV-businesscard of leaseauto (inclusief tankpas voor privégebruik);
 • Een salaris van € 2.500 - €3.500 o.b.v. 40 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Intensieve coaching van een Talentmanager dat bijdraagt aan jouw groei, leervorm en -plan;
 • Toegang tot verschillende leervormen die het beste bij jouw passen via Your Academy ;
 • Volledig vergoed trainen en certificeren op het gebied van IT en soft-skills;
 • Een laptop van de zaak. Word jij onze nieuwe Junior Cloud Engineer? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Imran Aslam (tel : 06-51302287 of mail naar imran.aslam yourp.nl)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier