Mechatronica monteur graafmachines
DOEN! Personeel
Groot-Ammers, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij al enige ervaring als monteur en heb je een voorliefde voor graafmachines? Of heb je al ervaring als graafmachine monteur en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan zoeken wij jou! Per december zoekt onze opdrachtgever een monteur die o.a. de volgende werkzaamheden kan uitvoeren : - Kalibereren en instellen van digitale systemen met betrekking tot GPS besturing- Kalibereren en instellen van 360 graden camera Heb jij ervaring met het bovenstaande of ervaring met werkzaamheden die overeenkomsten hier mee hebben?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt.

Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen.

Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever?

Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen.

Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag.

In sommige cao's komen er nog ADV dagen bij!

Salarisomschrijving

Nader overeen te komen

Ervaring

Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren

DOEN! Personeel

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier