Activity Manager
Talent Associates
Noord-Brabant, Eindhoven Area
5 dagen geleden

Innovatief voedingsmiddelenbedrijfAfwisselende en verantwoordelijke baan Gevoel voor design en innovatie Wanneer sales een nieuw product verkocht heeft, staat dankzij jou alles gereed voor tijdige introductie.

Je coördineert de ontwikkeling van een nieuwe verpakking, maar ook het wijzigen van een doos of etiket.Hiervoor zet je de nodige acties uit binnen het bedrijf en stuur je multidisciplinaire teams aan, zodat het product op tijd uit de fabriek rolt.

Je bent dus een belangrijke schakel in de voortdurende groei van ons bedrijf.Jouw functie bestaat onder andere uit : - Het leiden van diverse projecten gericht op de implementatie van nieuwe verpakkingen.

 • Het beheren van algehele timelines (label-, declaratie-, verpakking- en receptuurwijzigingen)- Het leiden van multidisciplinaire teams om te komen tot een introductie van een nieuw product of een nieuwe verpakking.
 • Het verzorgen van de multidisciplinaire team meetings.- Het coördineren van het goedkeuringsproces van artworks, op basis van input van alle relevante betrokkenen.
 • Het goed documenteren en continu verbeteren van het hele proces rondom product introducties, artworkflow en productwijzigingen.
 • Nauw samenwerken met Verkoop, Productontwikkeling (NPD), QA, Customer support en Sales support, Bedrijfsbureau en Productieplanning. 1906
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier