Assistent Afdelingsmanager Kindermode
BIJENKORF
La Haye, Nederland
5 uur geleden
source : Fashionjobs

Voordat de deuren van de winkel opengaan, roep jij jouw team samen. Jij neemt de tijd om samen de dag op te starten, de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de groep op scherp te zetten.

Als Assistent Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van een prettige werksfeer waar iedereen goed tot zijn / haar recht komt om zo optimale premium service te verlenen.

Je hebt als Assistent Afdelingsmanager de laatste resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek (Net Promoter Score) en de werving van privilege members scherp voor ogen.

Deze resultaten zet je om in een doel, die je op jouw beurt weer vertaalt naar inspirerende informatie voor jouw team. Inspiratie op de werkvloer is de insteek.

Nu jij aan de slag gaat, verbeteren de prestaties op de winkelvloer zeker.Goed, beter, bestVoor een topscore van de NPS, stel jij met de Afdelingsmanager een ijzersterk plan op.

Je kijkt goed wie in het team wat het allerbeste kan doen. Je gaat op een human touch-manier de gesprekken aan met jouw collega’s en zorgt dat je hun kracht optimaal benut.

Daarnaast houd je het team op de vloer face to face of via de iPhone op de hoogte van de cijfers van die dag. Is er pas een omzet van € 1.

000? Dan stimuleer jij het team er even harder aan te trekken, om er € 2.000 van te maken. Dat doe jij op een motiverende en coachende manier.

Het ene moment los je klachten op waar medewerkers zelf in eerste instantie niet uitkomen. Het andere moment zorg je ook voor de goederenverwerking en dat de winkelvloer goed gevuld is.

Dat betekent dat jij als Assistent Afdelingsmanager voor 38 uur in de week : Jouw inspirerende werkgeverIedere winkel van de Bijenkorf heeft zijn eigen cultuur en eigen manier van werken.

Jij werkt in een energiek team van 15 - 20 collega's die net als jou houden van de Retail. De sfeer onderling is gemoedelijk en ambitieus.

Samen streven we naar optimale premium service en maken daarbij gebruik van elkaars talenten. Ook de successen worden gevierd en afgelopen jaar vierden we in juni met alle collega's in Nederland het 'Langste Dag Feest'.

In 2017 vond het festijn plaats op de Parade in Rotterdam. Coachende vaardigheden, dat is waar jij om bekend staat. Jouw enthousiasme groeit als jij het contact met de medewerkers van de Bijenkorf op kunt zoeken.

Als je complimenten en feedback kunt geven, om zo samen een nog hoger niveau te bereiken. Jij staat stevig in je schoenen en je vindt het belangrijk dat je collega’s blijven groeien.

 • Daarnaast heb je als assistent afdelingsmanager : - Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;- Op zijn minst 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in retail, hotels of horeca;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;- Een flexibele instelling die matcht met de openingstijden. Je werkt ook in weekenden en op koopavonden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier