HBO Stage - Accountmanagement / Sales
Koninklijke BAM Groep
Landelijk, Nederland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Binnen het regiobedrijf BAM Infra Wegen is het marktklimaat grillig. Het is topsport en elke dag moeten we blijven winnen.

Wat we doen moeten we goed doen. Dit doen we met een kleine organisatie met een stevige slagkracht en enorme gedrevenheid.

Veel opdrachten komen binnen via een aanbestedingstraject uit de overheid. Naar de toekomst willen we bouwen aan een bredere basis (meer en andere opdrachtgevers), maar ook optimaal gebruik maken van onze kracht en onderscheidend vermogen.

Daar liggen kansen en die willen we benutten.

Als stagiair commercie kom je te werken in het team verwerving. Je gaat aan de slag met allerlei taken binnen marketing en sales.

Hierbij assisteer je de manager commercie en werk je zelfstandig aan zaken zoals :

 • Accountmanagement
 • Het vullen van het CRM systeem
 • Het identificeren van bestaande en nieuwe contactpersonen bij relevante klanten
 • Maken van klantprofielen met interesses, behoeftes en uitdagingen
 • Ondersteunen in het organiseren van klantendagen.
 • Wie zoeken wij?

  Voor deze unieke stageplek in de commercie zijn wij opzoek naar een HBO student die een opleiding volgt in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie, Marketing of Technische Bedrijfskunde.

  Verder ben je :

 • Zelfstandig, proactief, ondernemend en daadkrachtig
 • Een commerciële denker
 • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen
 • Wonend in de regio Amsterdam of Den Haag
 • Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die je zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen

  Als stagiair(e) draai je vanaf dag 1 direct mee als volwaardig lid van het team. Jij hebt de beschikking tot een eigen werktelefoon en -laptop.

  Daarnaast heb jij ook toegang tot de BAM Business School, ons centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Uiteraard krijg jij bij BAM een ruime stagevergoeding. Voor alle jonge BAM-medewerkers is er daarnaast ook nog eens Young BAM.

  Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en netwerkborrels.

  Over ons

  BAM Infra is dé partner voor infrastructurele verbindingen in Nederland. Wij bieden vernieuwende oplossingen en doen dat op geheel eigen wijze.

  Net even anders. Net even slimmer. En altijd veilig en duurzaam. Daar staan we voor. Daar gaan we voor.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier