ANIOS Cardiologie
Diakonessen
Utrecht
2 dagen geleden

Hier kom je te werken

Het Diakonessenhuis Utrecht is een modern en ambitieus ziekenhuis met een grote diversiteit aan behandelingen.

In deze functie werk je binnen een enthousiast team van 9 cardiologen met elk hun eigen aandachtsgebied. De afdeling werkt nauw samen met onder anderen longziekten, interne geneeskunde, SEH, IC, neurologie.

Sinds 2019 is de opleidingsbevoegdheid van cardiologie uitgebreid naar een volledig B-jaar voor AIOS cardiologie. We werken nauw samen met het UMCU.

Ook bieden wij opleidingsstageplaatsen aan AIOS van o.a interne geneeskunde, longziekten, geriatrie. Dit betekent dat er goed gestructureerd onderwijs is waar jij als ANIOS ook aan deelneemt en in bijdraagt.

Zo werken we met elkaar aan een leerzaam klimaat.

Dit ga je doen

Je zorgt voor patiënten op de verpleegafdeling cardiologie, opvang van acute presentaties op EHH, CCU en SEH. Als consulent werk je samen met andere specialismen.

Je mag hand-held echoapparatuur gebruiken om jouw patiënten optimaal te beoordelen. Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan research.

Je werkt in een gezamenlijke poule met A(N)IOS longziekten (zie ook vacature ANIOS longziekten). Overdag werk je in een team van 6 arts-assistenten op de cardiologie- en longafdeling.

In de roosters wordt rekening gehouden met jouw afdelingsvoorkeur. ANIOS ervaren dat zij zich door deze samenwerking beter bekwaam voelen de acute cardio-long patiënt op te vangen en te behandelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier