Secretaresse
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Nijmegen
10 dagen geleden

In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren

De opleidingen Voeding en Diëtetiek en Logopedie maken deel uit van het Instituut Paramedische Studies (IPS), samen met de opleidingen tot ergotherapeut, fysiotherapeut en mondzorgkundige.

De opleidingen leiden studenten op tot jonge professionals, deskundig op het brede gebied van voeding, logopedie en gezondheid.

De opleidingen zijn allebei in beweging naar vernieuwend onderwijs. Paramedici van de HAN voeren hun vak uit met nieuwsgierigheid, ondernemerschap, lef en een lerende houding en kunnen goed reflecteren.

Wat zijn uw werkzaamheden?

U bent verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de hoofden en de medewerkers van de opleidingen Voeding en Diëtetiek en Logopedie binnen het Instituut Paramedische Studies.

U verzorgt gangbare secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer, correspondentie, telefoonbehandeling, mailafhandeling, archivering, voorbereiden en notuleren van vergaderingen.

Daarnaast voert u organisatorische werkzaamheden uit en bereidt u HR gerelateerde zaken voor. Ook ondersteunt u de opleiding in haar contacten met studenten.

U bewaakt de voortgang en afhandeling aangaande afspraken en besluiten. U voert de werkzaamheden zelfstandig uit in nauwe samenwerking met de procescoördinatoren en docenten van de opleiding.

Wat zijn uw kwaliteiten?

U heeft een secretariële opleiding op minimaal mbo-niveau met relevante werkervaring. Uw mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend.

Ook hebt u ervaring met MS Office. U bent enthousiast, klantgericht en proactief. U werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler.

Bovendien kunt u prioriteiten stellen, bent u sociaal en communicatief vaardig en kunt u omgaan met vertrouwelijke gegevens.

Daarnaast bent u flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij u?

Een afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor een jaar, waarna verlenging mogelijk is.

U wordt aangesteld als Secretaresse niveau 3. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.588,73 (cao-

hbo schaal 6) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsactiviteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier