Inspecteur E
BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices Midden
Bunnik, NLD
3 dagen geleden

Building a sustainable tomorrow

Vind jij het leuk om elektrotechnische installaties op de nieuwste richtlijnen te controleren waardoor noodscenario’s voorkomen worden?

Dan ben jij misschien de Inspecteur E die wij zoeken bij BAM Gebouwservices Midden!

Jouw missie

Als inspecteur elektrotechniek werk je veelal samen met je duo, maar het kan ook voorkomen dat je zelfstandig de inspectiewerkzaamheden van elektrotechnische installaties conform de relevante wet- en regelgeving oppakt.

Hierdoor weet je op voorhand vaak al wat er speelt en ben je in staat snel te schakelen. Problemen onderzoeken, vaststellen en vervolgens rapporteren is iets waar jij goed in bent.

De klant van een deskundig advies voorzien conform de laatste normen is voor jou dan ook geen enkel probleem. Het is een zeer afwisselende en verantwoordelijke baan.

Geen dag is hetzelfde!

Dit is wat je zoal gaat doen :

 • Het uitvoeren van NEN 1010 opleveringsinspecties voor nieuwe installaties, de periodieke NEN 1010 of veiligheidsinspecties (onderdeel van NEN 3140) op bestaande installaties én de uitvoering van inspecties van medische ruimten;
 • Het uitvoeren van een thermografische inspectie in combinatie met NEN 1010 en NEN 3140 van een verdeelkast;
 • Adviseren en Assisteren bij groot onderhoud aan hoofdverdeelkasten. Hierbij valt te denken aan controleren en reinigen van hoofdverdeelkasten zowel van binnen als van buiten;
 • Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen aan elektrotechnische installaties;
 • Het inbedrijfstellen van nieuwe elektrotechnische installaties.
 • Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding niveau 4, bij voorkeur richting elektrotechniek;
 • Je hebt enige kennis van NEN 1010, NEN 3140. Heb je niet alle benodigde certificaten en / of inspectie ervaring? We leiden je graag op;
 • Ervaring in het aanleggen en / of onderhouden van Elektrotechnische installatie;
 • Je kan goed samenwerken en bent klantgericht;
 • Je beschikt over sterke communicatieve-, analytische- en adviesvaardigheden.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Je komt te werken in een organisatie waar mensen de drive hebben om te verbeteren en samen iets moois neer te zetten. De lijntjes zijn kort, je werkt in een hecht team waar je veel vrijheid krijgt.

  Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden. Als Inspecteur E ontvang je een uitstekend basissalaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • Arbeidsvoorwaarden conform TI cao;
 • Leaseauto, laptop en een Iphone;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar;
 • Een hybride werkomgeving, met een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor / locatie.
 • BAM wil nvesteren in jouw ontwikkeling. Via BAM Learning’ kun je opleidingen volgen en je verder ontwikkelen. Je blijft op de hoogte van de nieuwste normen en technieken
 • Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM met leuke activiteiten zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche.
 • Jouw werkomgeving

  BAM is een groot bedrijf, maar doordat we opgedeeld zijn in verschillende regio's voelt het klein. Met ons team van Gebouwservices Midden maken we unieke projecten en onderhouden we panden voor , de Johan Cruijff ArenA en Hoog Catharijne.

  Binnen BAM Gebouwservices Midden is de afdeling specialisme georganiseerd met experts op het gebied van Brandmeldinstallaties, Sprinklertechniek, Meet-en Regeltechniek en Inspecties.

  We hebben een open sfeer en de deur van de directeur staat voor iedereen open. We zijn gevestigd in Bunnik.

  Wie zijn wij?

  Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen.

  Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving.

  Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit.

  Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving.

  Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier