Oppas aan huis Heers
Give a Day
NL
3 dagen geleden

Your volunteer experience

Hou je van sociale contacten, draag je graag zorg voor anderen? Vind jij het belangrijk dat mantelzorgers even adempauze krijgen door af en toe eens in te springen?

Heb je al eens wat vrije tijd overdag, 's avonds of 's nachts, in de week of het weekend..? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Je krijgt een onkostenvergoeding, boeiende opleidingen en ondersteuning.

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Je kan dag- of nachtoppas doen bij zieken, mensen met een beperking of ouderen die thuis verzorgd worden. Ook bij kinderen en jongeren met een beperking is er vraag naar een bekwame oppasser.

Je houdt toezicht en gezelschap, helpt bij verplaatsingen, toilet, eten en drinken, je doet aangename en aangepaste activiteiten.

 • Social
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier