Medewerker boeken inlevertraject
Randstad
RAAMSDONKSVEER, NL
2 dagen geleden

Medewerker Boeken Inlevertraject

Herinner je je het nog? De zomervakantie is in zicht, alleen nog boeken inleveren en de zomer kan beginnen! Nu je ouder bent kun je dit proces van een andere kant mee gaan maken, en er geld mee verdienen door de boeken in ontvangst te nemen op de school waar jij zelf wellicht op hebt gezeten en / of scholen in jouw woonplaats!

Lokaal Medewerker Inlevertraject VanDijk

Vrijdag 28 juni in Raamsdonksveer en maandag 1 juli in Made 10,26 euro per uur (v.a. 22 jaar e.o.)

21 jaar €8,72

Hoe je vroeger heel gemakkelijk alleen je boeken op een tafel hoefde te leggen, komt er tijdens het

inlevertraject wel wat meer bij kijken. Als Lokaal Medewerker Inlevertraject bij VanDijk vertrek je op tijd naar de school in jouw woonplaats en maak je deel uit van het team van VanDijk wat de boeken controleert en inneemt voor hergebruik.

Op school aangekomen meld je je bij de groepsleider van VanDijk. Hij / zij legt je uit wat je moet doen. Je neemt plaats achter de laptop en scant de boeken van de leerling die aan jouw tafel staat.

Je staat de leerlingen vriendelijk te woord en controleert tegelijkertijd de boeken en keurt ze goed of af. De werkzaamheden kunnen worden afgewisseld met het stapelen van boeken in de rolcontainers en het sealen van deze containers zodra ze volgeladen zijn.

Je taken als Lokaal Medewerker Inlevertraject :

 • controleren van de boeken op schade of het ontbreken van bijlagen leerlingen informeren over mogelijk in rekening te brengen schade laden van de boeken in rolcontainers volgens instructie
 • Jij :

 • bent minimaal 17 jaar
 • hebt mavo / havo / vwo werk- en denkniveau
 • kunt met computers en scanners overweg
 • beheerst de Nederlandse taal
 • bent representatief
 • bent stressbestendig en kan de omgeving goed overzien
 • woont op loop- of fietsafstand van de school / scholen
 • Tijdens het werk draag je een T-shirt van VanDijk. Het dragen van dichte schoenen is verplicht. Verder heb je er geen problemen mee om een (spijker)broek te dragen.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Strien, Marjolein van

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier