Elektricien (m/v)
Get Work
Almelo, NL
5 dagen geleden

Ben jij geboren met de striptang in de handen, dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel de onderstaande vacature door en reageer gelijk.

Ben jij geboren met de striptang in de handen, dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel de onderstaande vacature door en reageer gelijk.

Wij zijn opzoek naar een elektricien (m / v) voor onze opdrachtgever. Je werkzaamheden zijn erg gevarieerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van stopcontacten en verlichting en het aansluiten van meterkasten.

Je werkgebied is in en rond Hellendoorn, tot ongeveer 30 minuten rijden. Het kan zijn dat je zelfstandig aan het werk gaat of in teamverband.

Zie jij je al helemaal werken voor dit bedrijf? Reageer direct!

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature elektricien (m / v) in Hellendoorn (onder andere) rekenen op :

 • Een salaris conform de cao klein metaal;
 • Werken binnen een leuk en hecht team;
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Jouw werkplek als Elektricien (m / v) in Almelo

  Onze opdrachtgever is thuis in alle facetten van het installatiewerk met betrekking tot de woningbouw. Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in duurzame installaties.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de elektricien (m / v) bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contract stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Voor deze vacature in Hellendoorn zoeken we een elektricien (m / v) met :

 • Ervaring als elektricien of intentie om het vak te leren;
 • Technisch inzicht en oplossingsgericht denken;
 • Echte aanpakkersmentaliteit;
 • Fulltime inzetbaarheid;
 • Een (t)huis in Hellendoorn of in de directe omgeving. Bijvoorbeeld in Rijssen, Vriezenveen, Almelo of Wierden.
 • Koffie? Thee? Werk? online solliciteren naar deze vacature elektricien (m / v) in Hellendoorn is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtsbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier