Verpleegkundige mbo
Pieter van Foreest
Schipluiden, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

Pieter van Foreest is een organisatie waar je op kunt bouwen. Wij staan stevig, zijn financieel gezond, weten waar we naar toe willen en nodigen jou uit om bij onze missie aan te sluiten.

Gezien onze omvang hebben wij o.a. veel carrièremogelijkheden en stimuleren wij ontwikkeling en scholing. Lees hier waarom je zou willen werken bij Pieter van Foreest.

Jouw werkomgeving

Woonzorgcentrum Akkerleven ligt aan de rand van Schipluiden en kijkt uit op de weilanden en de historische Trambrug. Het gebouw is gebouwd in een U-vorm waardoor er voldoende ruimte is voor een prachtige binnentuin met terras.

Akkerleven biedt professionele zorg, behandeling en ondersteuning in een prettige en landelijke omgeving. Akkerleven biedt huisvesting aan 75 cliënten.

Er heerst een fijne en gemoedelijke sfeer. Wil je meer weten over locatie Akkerleven in Schipluiden? Klik dan hier.

Wat ga je doen?

Als mbo-verpleegkundige weet jij precies wat er speelt op je afdeling. Jij weet welke zorg de bewoners nodig hebben. Jij kent de kracht van het team.

Jij draait ongeveer 50% van je tijd mee in het rooster. Zo blijf je nauw betrokken bij de bewoners en het zorgproces. De andere helft van je werktijd coach je de verzorgenden en werk je aan verbeterprojecten.

Daarnaast krijg je van ons een opleidingsprogramma tot coördinerend verpleegkundige, gratis en in werktijd. Binnen Akkerleven ben je samen met je collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg.

Complexe verpleegkundige handelingen voer je zelf uit. Het team kan rekenen op jouw deskundigheid en je moedigt hen op de juiste manier aan.

Wat breng je mee?

 • Mbo-diploma Verpleegkunde niveau 4 (instroom vanuit Z of B is ook welkom);
 • Jij hebt oog voor vernieuwing en helpt Pieter van Foreest verder op het gebied van kwaliteit van zorg.
 • Wat bieden wij?

 • Naast een goed salaris in FWG 45 (CAO VVT); tussen de € 2.419,91 en € 3.264,29 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, ontvang je ook een toeslag bij onregelmatige uren en reiskostenvergoeding;
 • Jaarcontract van 24 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Tweejarig coachingstraject in werktijd via GrowWork;
 • Wij bieden een breed scala aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier