GZ-psycholoog (ook ruimte voor een basispsycholoog)
de Zorgboog
Helmond, NL
18 uur geleden

Wie ben ji

De vakgroep wil graag een afgestudeerde GZ-psycholoog of basis-psycholoog binnen het team verwelkomen, beschik je over kennis en ervaring in de ouderenzorg, dan is dit een pré.

Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en teamspirit.

Beschikking over een rijbewijs en auto is noodzakelijk zodat je inzetbaar bent in het gehele werkgebied,

Wat biedt de Zorgboog?

De Zorgboog biedt een aantrekkelijke functie in een multidisciplinair team waarin je samen met onder meer artsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten de behandeling en de begeleiding afstemt op de behoefte van de cliënt en zijn systeem.

Het salaris is ingedeeld in FWG 60 / 65 van de cao VVT, afhankelijk van je diploma en werkervaring. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel.

Goed om te weten

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor woensdag 24 februari aanstaande.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier