Business Course Yacht Trainees: Finance Traineeship
YACHT
Amsterdam, NL
18 dagen geleden

Over de functie

Net afgestudeerd en nog géén idee wat je wil gaan doen? Of wel een idee, maar zijn er zoveel opties dat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Máár je weet wel dat je verder wil binnen Finance ... Kom dan naar de Yacht trainees Business Course op 28 maart 2019!

Tijdens de Business Course kom je in een interactieve setting meer te weten over ons vakspecialistische traineeship en het opleidingstraject waar je in gaat.

We bieden een 3-jarig traineeship aan in de vakgebieden Finance, IT, Engineering, HR, Legal en Supply Chain Management & Procurement .

Hoe ziet de dag er uit?

Op deze dag vertellen we het verhaal van Yacht trainees en krijg je meer te horen over het opleidingstraject. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen aan de huidige trainees en consultants van Yacht trainees Finance.

Daarnaast ga je een business game spelen waarin je ons traineeship ervaart en leert begrijpen. Zo kun je alvast een goed voorproefje krijgen van ons traineeship én krijg jij de mogelijkheid om jouw talenten te tonen.

Finance Traineeship in een notendop

 • Young professional van de toekomst binnen Finance
 • Proeven van verschillende omgevingen bij toonaangevende opdrachtgevers, zonder dat je een jobhopper wordt
 • Één op één coaching en talloze trainingen
 • Een ijzersterk netwerk
 • Functie-eisen

 • Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding (HBO of WO) in de richting van Finance
 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring en je scoort goed op de competenties : inzet, resultaatgerichtheid, impact, zelfontwikkeling en aanpassingsvermogen
 • Je wilt zelf de regie pakken in jouw loopbaan met behulp van onze begeleiding
 • To do

  Schrijf je in en bemachtig 1 van de 8 plekken die beschikbaar zijn per vakgebied voor deze Business Course. Inschrijven kan tot en met 25 maart 2019.

  Bedrijfsinformatie

  Yacht trainees is dé specialist op het gebied van jong talent. Wij vinden, binden en ontwikkelen jong (HBO en WO) talent met maximaal 2 jaar werkervaring, binnen de vakgebieden Finance, HRM, Supply Chain, IT, Engineering en Legal.

  Al meer dan 300 trainees gingen jou voor en vervullen binnen ons traineeship succesvol uiteenlopende functies in diverse branches.

  Je kan verspreid over het hele jaar starten, er zijn geen vaste instapmomenten.

  Business Course Yacht Trainees

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier