Research Technician Moleculaire Biologie
Science at Work
Utrecht, NL
16 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze functie als research technician ga je samen met het team een bijdrage leveren aan de ontdekking en ontwikkeling van antilichamen voor therapeutische doeleinden.

In deze rol zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoal om te beginnen het ontwikkelen van constructen om tot expressie te brengen.

Deze ga je vervolgens tot expressie brengen in cellijnen en de gevormde eiwitten ga je karakteriseren mbv SDS-Page. De werkzaamheden in dit team vinden plaats in samenwerking met andere teams, zoals het screening team dat vervolgens met de geproduceerde eiwitten aan de slag gaat.

Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken en helder bent in je communicatie naar het team, maar ook naar andere afdelingen.

Wie zoeken wij voor Research Technician Moleculaire Biologie?

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kandidaat met de volgende achtergrond :

 • Afgeronde HLO of MSc opleiding in de richting van moleculaire biologie of soortgelijk. Kandidaten met een PhD komen niet in aanmerking.
 • Ervaring met ontwikkelen en genereren van expressie constructen is een vereiste
 • Ervaring met sequentie-analyse, primer ontwikkeling en plasmid DNA isolatie
 • Ervaring met het transfecteren van mammalian cellen (bijvoorbeeld HEK of CHO)
 • Verder is het prettig als je ervaring hebt met library technologies (bijvoorbeeld Lenti, Yeast, Phage of Crispr-Cas9) en met RNA isolatie, cDNA synthese en PCR.
 • We zoeken iemand met een proactieve aanpak, die nauwkeurig werkt, goed is in communicatie (Engels en bij voorkeur ook Nederlands), die zelfstandig kan werken maar ook een echte teamplayer is.

  Bij voorkeur heb je 2 tot 4 jaar ervaring. Ervaring binnen een bedrijf geniet de voorkeur boven ervaring binnen de academie.

  Wat kun je verwachten van het bedrijf?

  Het betreft een vacature in een internationale biotech organisatie die zich heeft toegespitst op het ontwikkelen van therapieën voor verschillende ziektes.

  Dit bedrijf focust op onderzoek en ontwikkeling en is daarom op zoek naar mensen met goede kennis en een proactieve houding.

  De organisatie groeit hard en dit biedt ook mogelijkheden voor ontwikkeling voor jou als medewerker.

  Arbeidsvoorwaarden Research Technician Moleculaire Biologie

 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Contract voor 40u / wk (36u is bespreekbaar)
 • Marktconform salaris, op basis van ervaring. Zal liggen in de range van €2800 - € 4000 bruto per maand
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier