Monteur elektriciteitsnetten
A.Hak Infranet Midden West
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen als Monteur Elektra? Als MonteurElektra voor A. Hak houd jij je bezig met verschillende projectenin de aanleg van ondergrondse infra.

Dit kunnen huisaansluitingenbij nieuwbouw zijn, het opsporen van storingen inlaag / middenspanningsnetten, maar ook projecten waar moet wordengesaneerd.

Jij leest de tekeningen, zet het leidingtracé uiteen enmarkeert deze. Als Monteur Elektra zorg je ervoor dat de kabelsondersteund en beschermd zijn.

Dagelijks ontvang je via je tabletde informatie over het project waar je wordt verwacht. Je hebteigen verantwoordelijkheden zoals het maken van dagrapportages enje ziet toe op kwaliteit en veiligheid.

Verder ben jeverantwoordelijk voor het vakkundig, veilig en kostenbewustuitvoeren van werkzaamheden Functie-eisen Jij hecht veel waarde aanveiligheid en kwaliteit MBO niveau 2 of 3 diploma MonteurInfratechniek data / elektra, Monteur Laagspanning of MonteurMiddenspanningsinstallaties.

In het bezit van stipelcertificaat BEIof bereid deze te halen. Een geldig VCA certificaat. Rijbewijs B.Beschik jij nog niet over bovenstaande eisen maar ben je welgeïnteresseerd, kijk dan naar onze vacature voor Leerling Monteur.

Arbeidsvoorwaarden Goed salaris en een vast contract. Werken in debuitenlucht met leuke collega's in je eigen regio. 38 vrije dagen.

Vakantiegeld. Volgen van vakgerichte opleidingen. Goedepensioenregeling en collectieve verzekeringen. Een bedrijfsbus metgoed gereedschap en bedrijfskleding Smartphone, ook voorprivégebruik.

Over Infranet Midden West A. Hak is een bedrijf metmeer dan vijftig jaar ervaring in ontwerp, constructie en onderhoudvan de infrastructuur voor transport en distributie van olie, gas,water en elektriciteit.

Ervaring die ze ook al jaren inzetten ophet gebied van duurzame energie. "Verbindend sinds 1963" Sinds deoprichting in 1963 is men uitgegroeid van een landelijk opererendpijpleidingbedrijf tot een gerenommeerde, internationaal opererendeorganisatie.

Dit wordt gekenmerkt door een tweetal divisies met eenbijzonder breed aanbod aan producten en diensten. Tegenwoordigwerkt men wereldwijd vanuit vestigingen op alle continenten.

Vanontwerp en engineering tot aanleg en onderhoud leggen we daarmeeeen solide basis voor basisvoorzieningen die zowel consumenten alsondernemingen dagelijks nodig hebben.

Daarnaast zijn onze ervarenmedewerkers experts op het gebied van verschillendegespecialiseerde toepassingen. Zo is A. Hak al decennialang actiefop het gebied van stadsverwarming, laag-, midden- enhoogspanningsverbindingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier