(Jr.) Manager Audit
Schipper Accountants
Breda, NL
2 dagen geleden

Wie ben jij?

Op dit moment ben je bezig met je Post Master registeraccountant en eventueel al gestart met je praktijkstage. Je hebt 3 tot 6 jaar relevante werkervaring.

Leidinggeven gaat jou goed af, je bent ondernemend, enthousiast en betrokken. Je pakt werkzaamheden proactief op en gaat integer te werk.

Je bent kritisch en niet bang om je mening te uiten als dat nodig is op een professionele manier. Je vindt het fijn vindt om te schakelen met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten.

Je zit graag bij de ondernemer aan tafel, communiceert gemakkelijk en je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen in hun ontwikkeling.

Ervaring met acquisitie en een commerciële instelling zijn van belang om bij te dragen aan de verdere uitbouw van de organisatie.

Binnen de audit ben jij je bewust van je maatschappelijke rol. Je weet hoe jij je verantwoording pakt en aflegt en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst : de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele en veel waarde hechten aan persoonlijk contact.

We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke die blijk geven van waardering.

Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend.

Met ruim 350 staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Word ook de beste versie van jezelf! I

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier