Traineeship Softwaretesten startdatum 1 september 2020
Valori
Utrecht, Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

Traineeship Softwaretesten startdatum 1 september 2020

Functieomschrijving

Ben jij net afgestudeerd (HBO / WO) of een starter en heb jij oog voor kwaliteit? Wil jij de vertaalslag maken tussen de business en IT?

38 subscribers

If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

More videos on YouTube

ShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.Switch camera0 : 000 : 000 : 00 / 0 : 46

Dan is dit Traineeship van dat per 1 september start echt iets voor jou!

Voor ons Traineeship, dat per 1 september 2020 start, zijn wij op zoek naar bruggenbouwers die het leuk vinden om tussen mens en techniek een persoonlijk aanspreekpunt te zijn.

Je hoeft namelijk geen techneut te zijn om ICT systemen beter te laten werken. Als Trainee heb je de mogelijkheid om je in korte tijd te specialiseren, verschillende bedrijfsculturen te leren kennen en een opleidingstraject te volgen.

biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de ICT met garantie op leuke en gevarieerde opdrachten.

Als Trainee bevind jij je tussen ICT leverancier en de klant / gebruiker in. Je begeleidt de gebruikers bij het uitvoeren van de controle op het opgeleverde informatiesysteem.

Door middel van het toetsen van documenten en het voorbereiden en uitvoeren van tests speel je een belangrijke rol bij de acceptatie en de kwaliteit van informatiesystemen.

Daarnaast doe je steeds meer technische kennis van de systemen op waardoor je nog meer waarde toe kunt voegen. Je werkt op projectbasis in teamverband of individueel bij uitdagende opdrachten.

Wil jij weten hoe het is om te werken bij download dan ons

Ben jij nieuwsgierig? lees dan eens onze

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier