Multimediadeveloper (middelbaar)
Synappz
Zaltbommel, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Synappz is op zoek naar SoftwareEngineers / Mobile Developers die samen met een gepassioneerd team dezorg de noodzakelijke innovatieve impuls gaat geven.

Jouw rol

AlsSoftware Engineer / Mobile Developer ben je verantwoordelijk voor detechnische realisatie van de digital health producten voor onzepartners en klanten in de gezondheidszorg.

Omdat gezondheid nietgebonden is aan grenzen zijn onze producten vaak internationaalgeoriënteerd. Samen met sales en marketing en productmanagementwerk je aan de technische en functionele eisen samen die vertaaldworden in producteigenschappen.

Je bent een top of the cropsoftware engineer en wil alles weten van de wereld van mobile ofje weet dat je dit in je hebt en je bent in staat dit te vertalennaar kansen voor onze producten.

Je werkt nauwsamen met Design en Productmanagement om pixel-perfecte digitaleproducten (apps, web) op te leveren binnen budget, tijd en onzehoge kwaliteitsstandaarden.

Je voelt je verantwoordelijk voor jeproducten en hebt een hoge mate van zelfstandigheid binnen het teamwaarin je werkt. Onze oplossingen worden gebruikt in een medischeomgeving en dragen bij aan de gezondheid van patiënten.

Synappz isNEN7510, ISO9001 en 27001 gecertificeerd, dus een strikte focus opveiligheid en privacy is dus onontbeerlijk.

Wie we zoeken

Wat verwachtenwe van je?

 • Softwareontwikkeling . Mobile app development (native iOSen / of Android, React Native of soortgelijk). Back-end softwareengineering met PHP, SQL of Java.
 • Full stack, als het even kan.Soort schaap met die 5 poten.

 • Ervaring . Met het Apple enGoogle ecosysteem van APIs en SDKs.
 • Verantwoordelijkheid . Voorje eigen proces, van begin tot eind. Zelf-motiverend om nieuwetechnologieën te leren en toe te passen.
 • Input . Meewerken aan defunctionele eisen opgesteld door sales of businessdevelopment.
 • Documentatie . De code die jegeschreven hebt zodat anderen er ook mee overweg kunnen.
 • Administratie . Bijhouden vanje gewerkte uren aan de projecten.
 • Samenwerken in decloud. Kennis van de gebruikelijke developersplatformen (Git,Slack, etc)
 • Internationaal . Een gedegenkennis van Engels in woord en schrift.
 • Innovatie . Altijd op dehoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en meedenken deze (opeen realistische wijze) toepasbaar te maken.
 • Wie ben je?

 • Man of vrouw,software-geek
 • Bachelor of Master Degree inComputer Science / IT of gelijkwaardig
 • Tenminste3 jaar werkervaring in software engineering
 • Ervaring met mobile app development is een pre enbuitengewone interesse erin is noodzaak
 • Toegewijd. Wij leggen de lat hoog, zowel in deklantervaring als de technologie. Moet je wel tegenkunnen.
 • Wat webieden

  Het maakt ons niets uit of jenu op zoek bent naar een dienstverband of freelance-opdracht. Alsje zo goed bent als je zegt zijn er legio opties om samen tewerken.

  We vinden het echter wel belangrijk dat je deel uitmaaktvan het team, dus een fysieke aanwezigheid in Nederland wordt opprijs gesteld.

  Wij hebben een no-nonsense, startup cultuur waarbijflexibiliteit, hard werken en leren hoog in het vaandel staan. Datbetekent ook dat je je werk zelf kan indelen (coderen schijnt vaak’s nachts het beste te gaan) zolang de kwaliteit en doorlooptijdvan projecten in acht gehouden worden.

  Synappzis een jong bedrijf en gevestigd in de Gelderse Health Valley. Jekomt te werken in een gepassioneerd team dat met veel plezier bouwtaan de toekomst van de digitale gezondheidszorg, in een organisatiemet ambitieuze groeiplannen, internationale klanten zoalsbijvoorbeeld het AUMC, OLVG, UMCG en Nutricia Medical Nutrition, enmeerdere innovatieve projecten in de pijplijn zoalsClinicards.

  Professioneel zijn, vakinhoudelijkekennis hebben, verwachtingen overtreffen en gewoon doen’ zijn onzekernwaarden.

  De gezondheidszorg met mobileveranderen vereist een lange adem, ijzeren discipline en geloof inhet team en de producten, maar vooral injezelf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier