Operator A in Amsterdam en omgeving
VAPRO Detachering
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Voor meerdere opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij op zoek naar (proces) operators in het bezit van een VAPRO A diploma of aanverwant technisch diploma.

Wij hebben meerdere vacatures openstaan waarbij je als (proces) operator aan de slag gaat. Deze vacatures bevatten uitdagende werkzaamheden in voornamelijk de dagdienst, 3- ploegendienst en de 5- ploegendienst.

Als procesoperator A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten in diverse sectoren ben jij een belangrijke schakel in het proces! Wij hebben vacatures openstaan bij meerdere opdrachtgevers waardoor jij in verschillende branches aan het werk kunt.

Centraal staat bij al deze functies dat jij de ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de technische sector.

Om in aanmerking te komen voor deze functies dien je in het bezit te zijn van minimaal een VAPRO A diploma of aanverwant technisch diploma.

Wij hebben momenteel meerdere vacatures openstaan bij uitdagende opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving.

 • Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Amsterdam 27.02.2019 Stift

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier