Netwerk Engineer
Sentia
Amsterdam
6 dagen geleden

Jij bent

 • Een enthousiaste netwerkspecialist
 • Nauwkeurig en goed in staat de impact van je werk in te schatten
 • Goed in het automatiseren en standaardiseren van acties opnetwerk apparatuu
 • Jij krijgt

 • Het beheer van ons strategisch netwerk verdeeld over meerderedata centersin Europa
 • Doorgroeimogelijkheden zowel in de breedte als in de diepte
 • Een internationaal team verdeeld over België, Nederland en Denemarken
 • Jouw werkzaamheden

 • 30%beheren vancorenetwerken
 • 40% behandelen van incidenten, changes enproblems
 • 30% project / migratie werkzaamheden
 • It’s alwaysthenetwork . Als dat jou bekend klinkt en je eerste reactie is om hier tegenin te gaan, dan kijk je naar een vacature die wellicht goed bij je past!

  Bij Sentia beheren we een internationaal netwerk verdeeld over meerdere landen. Dit netwerk is volledig in ons beheer van de aansluitingen op het internet tot aan (klant) systemen en locaties.

  BGP, OSPF, EVPN, VLAN, VXLAN, IPSEC, TCP à we gaan er niet vanuit dat je de RFC’s kunt citeren, maar we willen wel dat je concrete ervaring hebt met deze termen.

  Tijdens je dagelijkse bezigheden werk je aan één van de meest kritische onderdelen van onze IT dienstverlening.

  De meeste succesvolle Sentian Netwerk Engineers

 • Beschikken over HBO werk- en denkniveau
 • Beschikken over diepgaande kennis op het gebied van netwerk infrastructuren (routers, switches, firewalls, etc.)
 • Hebben minimaal 5 jaar ervaring
 • Zijn bereid tot het draaien van 24x7 diensten
 • Hebben ervaring bij eenservice provider (pré)
 • Zijn gecertificeerd of bereid dat (weer) te worden
 • Zijn goed in Nederlands en Engels (zowel woord als geschrift)
 • Wat wij bieden

  Wij vinden het belangrijk dat je jezelf volop kunt ontwikkelen bij Sentia en we zullen er dan ook alles aan doen om je die mogelijkheid te bieden.

  Je zult merken dat je werkt in een aangename omgeving met gedreven collega’s. Daarnaast kun je het volgende verwachten :

  Een functie voor 32 of 40 uur per week met flexibele werktijden

  Salaris : marktconform met ruimte om te groeien tot €5.300,- p / m

  Veel ontwikkelingsmogelijkheden via onze Sentia Academy

  Veel groeimogelijkheden, zowel persoonlijk als professioneel

  Samenwerken met 600 toffe collega’s in Nederland, België en Denemarken

  25 vakantiedagen

  Laptop, telefoon en reiskostenvergoeding

  Leuke drankjes en feestjes met het team en Sentia!

  Het team

  Je werkt vanuit Nederland vooral voor Nederlandse eindklanten maar je bent onderdeel vanhet GlobalInfrastructure team van Sentia.

  Het Global Infrastructure team in Nederland is ongeveer 20 man groot, in totaal heb je ruim 60 collega’s binnen Global Infrastructure en 600 collega’s binnen heel Sentia!

  Inwerken

  Kom je net bij Sentia werken, dan krijg je een buddy toegewezen. Je buddy is een collega die je wegwijs maakt in je team, de systemen, de cultuur en de manier van werken.

  Ook maak je kennis met de klanten.

  De eerste periode ben je voornamelijk bezig om de manier van werken onder de knie te krijgen. Hierbij moet je denken aan onze standaard van IaC coderen, onze deployment mechanismes en onze operationele processen.

  Ook werk je mee aan de voorbereiding van een aantal releases, zodat je hands-on onze manier van werken kunt leren. Vervolgens ga je alle klant systemen leren kennen, meedraaien in support en projecten.

  Zo leer je meteen goed welke omgevingen al je klanten gebruiken.

  Gelukkig werken we bij Sentia met een helder proces en is alles duidelijk gedocumenteerd. En bij vragen kun je altijd bij jouw collega’s terecht.

  Zodra je de omgevingen van je klanten kent, is het tijd dat je niet alleen klanten gaat ondersteunen met fixes en troubleshooting, maar ook aan de slag gaat met het uitbouwen en optimaliseren van hun omgevingen.

  Je eigen ontwikkeling staat bij ons centraal en wij vinden het binnen Sentia belangrijk dat hier gebruik van wordt gemaakt.

  Wij zijn één van de snelst groeiende IT-dienstverleners van Noord-West Europa met 100% focus op onze Cloud First strategie.

  Met ruim 600 medewerkers en kun je bijna niet meer om ons heen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam, Kopenhagen en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft : state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten.

  Bij Sentia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je alleen voorop kan lopen door jezelf te blijven ontwikkelen.

  Daarom doen we er alles aan om samen met jou te blijven innoveren op het gebied van techniek en persoonlijke skills.

  Zo gaan je collega’s regelmatig naar evenementen zoals DevOps days, Microsoft events / trainingen en AWS events / trainingen en krijg je altijd de ruimte om de nieuwste certificeringen te halen op het gebied van AWS, Azure, Windows, Linux, Ansible, Python, Powershell, Ruby, MongoDB, Oracle, Apache, JBoss en Splunk.

 • of waar jij zelf behoefte aan hebt!
 • Cloud Engineer Windows

  Nieuwegein / Amsterdam

  Extreme ownership, dat is wat onze System Engineers typeert als het gaat om Mission Critical Applications van onze klanten.

  Linux Cloud Engineer

  Rotterdam / Nieuwegein

  Extreme ownership, dat is wat onze Linux (continuity) engineers typeert als het gaat om Mission Critical Applications van onze klanten.

  Staat de vacature die je zoekt er niet tussen?

  We kijken uit naar jouw talent. Zet de volgende stap in je carrière en stuur ons een sollicitatie. Wijk af van de gebaande paden en neem het voortouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier