Teamleider OK
SIRE
Zuid-Holland, The Netherlands
6 dagen geleden

Het bedrijf

Our client is a professional Healthcare organisation, based in Zuid-Holland Netherlands. Je zult werkzaam zijn bij een zorginstelling in de regio Rotterdam.

Daar werken ze in een gespecialiseerde omgeving met de focus op orthopedische ingrepen. Innovatie en verbetering hebben ze hoog in het vaandel.

Functie omschrijving

Met teamspirit weet jij exact wat ze bedoelen. Je werkt soepel samen met al je collega's op de OK, recovery, anesthesie en verpleegafdeling.

Daarom zullen hun orthopedisch chirurgen, stuk voor stuk keien op hun vakgebied, heel graag met je willen samenwerken. Je hebt ervaring met leidinggeven in een soortgelijke functie en bent gewend te schakelen tussen management en uitvoering.

Verantwoordelijkheden

Als Teamleider heb je de functionele en operationele verantwoordelijkheid in de dagelijkse aansturing van medewerkers en het optimaliseren van processen op de afdeling.

Je ziet toe op de kwaliteit van uitvoering van het werk. Je weet met jouw energie het team te betrekken bij je ideeën en mee te nemen in de ambitie voortdurend te werken aan een hoge kwaliteit van dienstverlening en nauwkeurigheid.

Naast het leidinggeven aan het OK-team draai je ook mee in de praktijk.

Vereisten

Als de ideale kandidaat voor de functie Teamleider OK :

 • Denk jij op een positieve manier en vooral in oplossingen;
 • Heb jij ervaring met leidinggeven in een soortgelijke functie;
 • Schrijf jij 'communicatie' met hoofdletters;
 • Overige informatie

  Are you interested and do want to apply for this role, please fill out your application via the apply button below and contact Robert-Jan Smid.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier