Orderpicker
tempo team
Oosterwolde FR
4 dagen geleden

Functieomschrijving

De baas zijn over je eigen agenda? Dat kan bij Actifood in Oosterwolde! Ga aan de slag als orderpicker en geef zelf je beschikbaarheid door.

Daarnaast krijg je ook nog eens een lekker uurloon van €11,75!

Wat bieden wij jou

 • Een mooi salaris van €11,75!
 • Toeslagen in de avond en weekenden!
 • Wekelijks je salaris uitbetaald!
 • Parttime of fulltime aan de slag in de avonden
 • Kans op een vast contract!
 • Wie ben jij

  Als orderpicker werk je in een gekoeld magazijn (Tussen de 2 en 7 C). Dit is voor jou geen probleem. Verder is het belangrijk dat je :

 • Alvast wat ervaring hebt opgedaan als orderpicker
 • Eigen vervoer hebt omdat je in de nacht niet terug kan met de bus of trein
 • Wat ga je doen

  Koptelefoon op. GO! Terwijl jij een kar ophaalt krijg jij via de koptelefoon te horen waar je moet zijn. Aangekomen bij de juiste stelling pick je de producten.

  Je order compleet? Je zet de kar klaar voor transport en gaat verder met je volgende order. Als orderpicker ben je lekker actief bezig en samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat onze producten zo snel mogelijk bij de klanten kunnen zijn.

  Onmisbaar dus! Je werkt in de avonden vanaf 16 : 00 tot ongeveer 01 : 00 in de nacht. Het kan zijn dat het bij drukte wat uitloopt, waardoor je nog lekker wat extra geld krijgt.

  Yes! Kun jij niet om 16 : 00 maar wil je wat later beginnen? In overleg is er veel mogelijk!

  Waar ga je werken

  In het distributiecentrum van Actifood in Oosterwolde! Als orderpicker werk jij zelfstandig, maar met je collega’s fixen jullie het samen! Je werkt bij Actifood op verschillende afdelingen.

  Bijvoorbeeld : groente, vlees, vis of non-food. Afwisseling genoeg dus! De werktijden zijn in de avond. Kun je niet al om 16 : 00 beginnen?

  Geen punt! In overleg is er veel mogelijk.

 • Het festivalseizoen gaat weer van start! Goed om te weten : als werknemer van ActiFood kun je gratis naar bepaalde fesitvals toe.
 • Sollicitatie

  Grijp nu je kans en begin volgende week al. Klik snel op de solliciteer knop! Op de volgende pagina kun je meteen een bel afspraak inplannen.

  Vragen? Stel ze gerust! Dat kan via app, mail of door even te bellen. Solliciteren kan trouwens zonder CV! Spreek je snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier