Docent NASK
Randstad
Breda, Noord-Brabant
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Als je het niet simpel kan uitleggen, begrijp je het zelf niet goed genoeg.’ Albert Einstein

Super interessant, die zwaartekracht, maar hoe werkt dat nou precies? Toen ik zelf in havo 3 zat, had ik zowel moeite met natuurkunde als scheikunde.

Twee super abstracte vakken, waar ik me maar geen voorstelling van kon maken. En er was één iemand die daar een wereld van verschil ik kon maken.

Je raadt het al; jij als docent natuurkunde en scheikunde!

Een beetje van natuurkunde, een beetje van scheikunde, én een beetje van jou : dat maakt de perfecte docent NASK die wij zoeken.

Als docent NASK weet jij heel goed dat er veel leerlingen in jouw klas zitten die moeite hebben met de leerstof. Jij bent daarom pro geworden in het rustig en op meerdere manieren uitleggen van de lesstof.

Ongemotiveerde leerlingen? Geen probleem! Als docent NASK ben je veelzijdig en weet jij iedereen bij de les te betrekken.

Wij zijn regelmatig op zoek naar een docenten voor natuurkunde, scheikunde of NASK. Dus denk je, leuk die combi, maar ik wil enkel natuurkunde of scheikunde geven?

Dat kan bij ons ook! Voor grote onderwijsorganisaties in de regio West Brabant en Rotterdam krijgen wij regelmatig aanvragen binnen.

Is je studie inmiddels afgerond óf zit je er nog middenin? Geen punt! Bij ons ben je van harte welkom.

Op dit moment hebben wij echter geen concrete vacatures open staan i.v.m. de Corona-crisis. De scholen werken met digitaal onderwijs vanuit huis, waardoor het inzetten van nieuw personeel tijdens deze periode moeilijk te realiseren is.

We blijven wel goed in contact met de scholen, dus solliciteren kan altijd! Zodra er een vacature vrij komt in jouw straatje nemen wij contact met je op.

Jij bent :

 • bijna) bekwaam docent Natuurkunde of Scheikunde met onderwijsbevoegdheid ;
 • Een coachende, begeleidende en motiverende docent voor de leerlingen;
 • Vakdidactisch en communicatief sterk;
 • Op de hoogte van de belevingswereld van de huidige scholieren;
 • Wat bieden wij aan jou?

 • Een opdracht op invalbasis, tijdelijke opdrachten, jaarcontracten en een opdracht voor de lange termijn of rechtstreeks in vaste dienst bij de school behoren tot de mogelijkheden;
 • Een marktconform salaris en reiskosten volgens CAO VO of MBO. Inschaling op basis van opleiding en ervaring;
 • Uiteraard horen een pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
 • Een vast aanspreekpunt binnen Randstad. We gaan regelmatig met elkaar in gesprek om je voortgang en je ontwikkeling te bespreken.
 • Spreekt dit je aan? Of heb je wellicht nog vragen? Gebruik dan nu de sollicitatiebutton en wij gaan graag met jou in gesprek.

  In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier