Medewerker Debiteurenadministratie
Boels Rental
Sittard, Netherlands
4 dagen geleden

Dit is de rol

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de debiteurenadministratie.

Als medewerker ben je gekoppeld aan een van de debiteurenbeheerders. Je bent dagelijks bezig met het beoordelen van aanvragen van nieuwe debiteuren, je bewaakt openstaande vorderingen, neemt klachten in behandeling en correspondeert hierover met de klant.

Daarnaast tref je ook de voorbereidingen ten behoeve van deurwaarder- en faillissementdossiers. Tot slot verzorg je gezamenlijk met je team diverse administratieve werkzaamheden en beantwoord je inkomend telefoonverkeer.

Het betreft een ondersteunende rol, waarbij je zelfstandig je taken uitvoert.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv.

Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevante MBO opleiding afgerond;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, kennis van overige talen is een pré;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, ferm maar tactvol;
 • Je bent stressbestendig, accuraat en resultaatgericht;
 • Je beheerst het Office-pakket.
 • Dit bieden wij

  Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

  Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier