Toezichthouder installaties
continu
Heerlen, NL
4 dagen geleden

Toezichthouder installaties

Vanwege het toenemende aantal aansluitingen op het WKO systeem dat de komende jaren verwacht wordt, is opdrachtgever op zoek naar een toezichthouder / projectleider die de opdrachtnemende installateurs kan begeleiden in het realiseren van de projecten.

De toezichthouder is verantwoordelijk is voor de planning, communicatie tussen alle betrokken partijen, maakt meer- en minder werken op, waarborgt veiligheid en kwaliteit.

Communicatie is hierin sleutelwoord. Als toezichthouder / projectleider ben je verantwoordelijk dat alle betrokken partijen in het project op de hoogte zijn van de gemaakte afspraken en draag je er zorg voor dat zij deze afspraken naleven.

Ben je geïnteresseerd in de functieomschrijving? Wij zoeken kandidaten die voldoen aan onderstaande criteria :

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO werktuigbouwkunde of meet- en regeltechniek
 • Aantoonbare ervaring als projectleider / toezichthouder binnen de installatietechniek (WKO installaties)
 • Je hebt ervaring met het coördineren / aansturen van meerdere grote projecten op werktuigbouwkundig vlak.
 • Ervaring met de aanleg van warmtenetten en / of bijbehorende civiele infrastructuur is een pré
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs
 • Standplaats is Heerlen
 • Herken je jezelf in het onderstaande profiel reageer dan direct!

  Het salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

  De organisatie verwacht de komende jaren gestaag te groeien waardoor doorgroeimogelijkheden in functie behoren tot de mogelijkheden.

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoeken en aanleggen van een innovatieve infrastructuur voor de distributie van mijnwater t.

  b.v. warmte en koude vraag in de oostelijke mijnstreek van Limburg.

  Het bedrijf continueert de levering van energie aan de bestaande klanten en zorgt de komende jaren voor de werving en aansluiting van een flink aantal nieuwe klanten op het WKO-

  systeem. Het systeem is toepasbaar in woningen, kantoren en bedrijven. Met een beperkte hoeveelheid hulpenergie creëert de afnemer het hele jaar door een behaaglijk binnenklimaat.

  Het bedrijf draagt daarmee in hoge mate bij aan een duurzame energievoorziening.

  Het bedrijf heeft inmiddels diverse omvangrijke gebouwcomplexen in Heerlen aangesloten op haar bestaande netwerk dat door heel Heerlen en omgeving ligt.

  Bijvoorbeeld 270 woningen, diverse kantoorgebouwen, (basis)scholen, kinderdagverblijf, een sporthal en een tweetal supermarkten.

  In het tweede kwartaal van 2019 wordt er gestart met de uitbreiding van een groot winkelcentrum en appartementencomplex op het netwerk.

  Daarnaast staat er nog 11 andere projecten op de planning voor 2019.

  Met deze (en toekomstige) aansluitingen levert het bedrijf een belangrijke bijdrage aan de ambitie van Parkstad Limburg om in 2040 tot een reductie van 65% CO2 uitstoot te komen.

  Het bedrijf is nu 16 man groot.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier